Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä 4 lasta ja kovasti tekisi mieli vähän viettää aikaa ihan kaksin, mutta mihin tollaisen läjän lapsia kehtaisi laittaa..mummolle tietty, mutta kehtaisko?

Kommentit (10)

Keksit vaikka etukäteen jotain kivaa puuhaa mitä he voi tehdä yhdessä sillä aikaa,puuhapuistot yms. jotta aika kuluu myös lapsilla hyvin ja mikä helpottaa isovanhempia, sillä he eivät pakosti keksi aktiviteetteja,mikä helpottaa lapsiperheen arkea!

Tai sitten tiedän perheitä jotka menevät yhdessä isovanhempien kanssa etelään että saavat sitten tehdä juttuja kaksinkin. Meillä ei ole kovin innokkaita hoitajia kahdellekaan lapselle mutta yritetään järkätä keväälle yksi yhteinen hotelliyö. Viikko olisi sula mahdottomuus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos olisimme ap:n tilanteessa, ei mitään mahdollisuutta kahdenkeskiseen lomaan olisi. Emme olleet noin 10 vuoteen lomalla kahdestaan, mutta emme kyllä osanneet sitä ongelmanakaan pitää. Nyt on mukavaa, kun nuorella on oma elämä. Heti kun hän alkoi (noin 10-vuotiaana) haluta leireille, tilanteemme alkoi muuttua.

Onko omasta mielestäsi rankkaa neljän lapsen kanssa? Mitäs sitten vanhana, jaksaisitko itse?En IKINÄ kehtaisi edes ehdottaa äidilleni, että ottaisi meidän 2 lasta (täyttivät juuri 4 ja 6) hoitoon viikoksi, se on todella pitkä aika. Vuorokausikin on pitkä aika.

Onko heillä tekemistä siellä? Mahdollisesi muitakin aikuisia kuin mummo? Seuraa? Uskon että pärjäävät. Ja kyllä sitä omaa aikaa täytyy löytyä, ennen kun täytyy hoitolaan asti mennä lepäämään.=)

Yöhoitopaikkaa jos tarvitsee, lapsia jaetaan useampaan osoitteeseen. Mummeille ja kummeille lähinnä.Minä en kyllä lähtisi etelään ilman lapsia... heillehän juuri rantalomat ovat ihania, en mitenkään raaskisi jättää heitä paitsi sellaisesta ilosta. Ja niin monta vuorokautta erossa lapsista.. en varmaan osaisi edes nauttia loppuviikosta kun olisi jo niin kova ikävä. Sitä paitsi kauas on pitkä matka, jos jotain sattusi kotopuolessa niin ihan heti ei pääsisi hätiin. Lähtisin siis miehen kanssa varmaan risteilylle, hemmottelulomalle kylpylään, kaupunkilomalle tai vaikka vuokramökille pitkäksi viikonlopuksi.Mutta jos tuntuu että etelänloma sopii teidän tilanteeseen (riippuhan tuo paljon esim. lasten iästä), toivotaan että keksitte hoitopaikat ja pääsette matkaan! :)

Isommat lapset jo n.10v, mutta 2 pientä vielä on. Tuntuu vaan että itse tarttis hetken että sais nukkua vuosien univelat, jutella miehen kanssa jne..ollut melkoista arkea kaksi vuotta. Lapsen ja miehen sairastuminen ja oma msennus :(Nyt alkaa elämä helpottaa mutta jotenkin on "uupunut" olo. t. ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat