Vierailija

Miksi ei lähes samalla rahalla rakentaisi jotain laadukkaampaa ja kauniimman näköistä taloa. Ihan karseita lastulevy lääviä nämä Älvärit.

Sivut

Kommentit (25)

Älvsby hus on yksinkertaisesti omassa sarjassaan edullisin.Muurame tai vaajatalot avaimet käteen vähintään 50 000-70 000€ kalliimpi. Pidän tuota aika suurena rahana. Ja kaikissa valmistaloissakin joutuu tekemään itse töitä yllättävän paljon. Tämä tulee monille yllätyksenä.Se mitä sitten on mieltä ulkoilmeestä tai huonejärjestyksistä on jokaisen makuasia. Laadusta en sano mitään, kun ei kokemuksia. Mutta kuullut olen hyvää ja pahaa yhdestä sun toisesta toimittajasta. Lienee aika yleistä rakennutettaessa.Eikä lastulevy materiaalina ole paha, kipsilevyä on rakennuspiireissä parjattu paljon enemmän. Puutalossa kun jonkun oppisuunnan mukaan kannattaisi käyttää puukuitu levyjä ja niinpoispäin -toimii kuulemma rakenteena parhaiten. Tiedä sitten...

En todellakaan haluaisi kylään tai ystäväkseni ihmistä joka kehtaa arvostella minun tapaani asua ja elää. Jokainen taaplaa tyylillänsä! Rakentava kritiikki erikseen mutta makuasioista ei voi kiistellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihana on kyllä tulla siistiin kotiin / kyläpaikkaan. Koti kuin koti, näyttää kaunille siistinä (ei kamoja hujan hajan jne..)

[/quote]
Olihan siellä siistiä ja tyylikästä, kivi-kipot kauniissa rivissä takan reunalla ja kirjat lasiovien takana kirjahyllyssä lajiteltuina. Mutta kyllä sieltä jotenkin puuttui se asumisen henki. Lastenhuoneessa lelutkin oli rivissä ja tiukka komento pidettiin ettei saa järjestyksestä poiketa.Jonkin aikaa sitä kohteliasta keskustelua jaksoi käydä (silmät ja korvat koko ajan kuulostellen jälkikasvua etteivät vaan sotke ja siirtele tavaroita) mutta helpotus oli päästä sieltä pois!

No paljonko ne älvarit sit oikein maksaa jos niin halpoja ovat??Me rakennettiin Kastellin 150neliäinen talo, liki main ite, siis mieheni rakensi. Kastellin pystytti sateelta suojaan. Maksoi kaikkinensa 150000euroa, ei mun mielestä paha, asumme pääkaupunkiseudulla. Jos ostaisimme vastaavan, kuten oma talomme, hinta on 420000, arvioitimme talomme. Toki tuon hinnan päälle tuli tontti mutta sekin maksoi vain 40000, eli yhteensä kaikki oli 190 000euroa.Materiaalit on ihan laadukkaat, ei ökyä mutta siistiä ja kestävää.

19:lle, tiedoks vaan että rintamamiestalot on sarjassamme terveimpiä taloja!! Toista on ne 60- ja 70-lukujen homeboxit! Tasakatot ja silleen..Olen vieraillut kahdessa älvsbytalossa. Ulkoa päin olivat oikein kauniita, tykkäsin mutta sisältä...järkkyä!! En vaan voi ymmärtää miten kukaan nykypäivänä käyttää muovimattoa lattioissa saati märkätiloissa?? Ei mene jakeluun.Toisessa talossa lattia lisäksi vietti alaspäin keittiöstä makuuhuoneen suuntaan..Onneksi oma ihan nykyaikaisennäköinen, ei huippulaatua mutta tätä vuosituhatta sentäs.

naapurin verrattuna ja naapuri ei edes tajua kuinka paljon hienompi talo meillä on kuin heillä. Se saatanan naapuri saattaa olla jopa onnellinen talossaan...

että on olemassa vain yksi oikea mielipide joka asiasta. Että vain yhdenlainen voi olla kaunista, vain oman maun mukainen voi olla kenestäkään hyvää jne. Kukaan ei pakota ketään ostamaan itselleen epämieluista kotia, mutta en ymmärrä ihmisiä, jotka jaksavat vaivata päätään muiden ratkaisuilla.

Onhan noita muitakin valmistaloja ja taatusti sata kertaa paremman näköisiä kuin karmeat laatikko Älvärit esim. Oravaistalot, Muurametalot, Villiruusu jne jne. Hintaa ehkä vähän enemmän, mutta ovat sentään talonnäköisiä ja materiaaleiltaan laadukkaampia. Ällöttää kun ihan naapuriin nousi Älvsby talo. Eivätkä nekään edes ole täysin avaimet käteen. Omaa hommaa tarvitaan kuitenkin.Ap

Kyllä ne talot itsessään ovat ihan laadukkaita.. Pintamateriaalit sisällä eivät toki ole välttämättä mitään kovinkaan ihastuttavia, mutta jos rahatilanne ei anna myöden on ihan järkevää rakennuttaa Älvsby ja sitten pikkuhiljaa remppailla kotia mieleisekseen. Ne Älvsbyn tarjoamat laadukkaammat materiaalit eivät välttämättä ole kovin kannattavia ottaa, esimerkiksi se kovapuu lattia on vain 8mm paksuista joten naarmuja ei voi hioa ja hintakin nousee heti paljon korkeammaksi.. Mutta tosiaan Älvsbytalon saa suht pienellä rahalla ja pääsee muuttamaan pian. Ulkoisesti talot ovat hyvinkin söpöjä. Mä ainakin voisin kuvitella hankkivani perustoimituksella Älvsbyn ja laitattaa sinne sitten uudet lattiat, kylppärin ymym..

Kannattaisi jokaisen ko. taloa harkitsevan tutustua netistä helposti löytyviin keskusteluihin näiden talojen ongelmista. Laadukas ei ihan ekana tule mieleen kun näitä juttuja olen lukenut ja naapuruston Älvsby-taloissa vieraillut.. huh huh

Mikä sitten on kenellekin tuo lähes sama hinta?

Ainakaan täällä pk-seudulla ei Oravaistaloa tai Muuramea rakenna LÄHES samaan hintaan, vaan eroa tulee kymmeniä tuhansia. Meille iso raha, mutta ehkä muille ei?Ja millä tavalla laadukkaampia nuo muut ovat?

Älä nyt vain sano, että niissä on parketti ja laatoitetut pesuhuoneet? Jos niitä pitää laadun takeena niin aika heikoilla mennään...Taitaa ap: ta vain vituttaa kun fiksu naapuri ei halua sitoa itseään 300 000€ asuntolainaan, kuten moni muu rakentaja :DLainaus:

Huomaa sana LÄHES samalla rahalla.

Onhan noita muitakin valmistaloja ja taatusti sata kertaa paremman näköisiä kuin karmeat laatikko Älvärit esim. Oravaistalot, Muurametalot, Villiruusu jne jne. Hintaa ehkä vähän enemmän, mutta ovat sentään talonnäköisiä ja materiaaleiltaan laadukkaampia. Ällöttää kun ihan naapuriin nousi Älvsby talo. Eivätkä nekään edes ole täysin avaimet käteen. Omaa hommaa tarvitaan kuitenkin.Ap

ja ollaan tosi tyytyväisiä! Ulkonäkö on meidän maun mukainen, tykätään ihan peruspuutaloista. Talomme on kaksikerroksinen, yläkerta rakennettiin vasta pari vuotta sitten valmiiksi. Alakerrassa on lastulevyseinät ja muovimatto, ovat olleet tosi hyvät. Matto edelleen siisti, eikä ole tarvinnut varoa tai kieltää lasten leikkejä. Yläkertaan laitettiin "laadukkaampaa" materiaalia, kuten parkettilattiat. Eipä mennyt kauaa, kun oli jälkipolvi saanut klommoja aikaan.Koittakaa nyt älvärivihaajat nyt vaan kestää. Näissä taloissa asuu tyytyväisiä ihmisiä, jotka ovat oikeasti valinneet itselleen mieluisen talon. Ei meitä haittaa, jos ette talostamme tykkää, ihmetyttää vaan tuo suuri viha.

Ihmettelen suuresti, että miten ihmeessä jotkut uskaltavat ottaa jättisuuria lainoja ja rakentaa itse talon. Ja nyt tarkoitan siis niitä mattimeikäläisiä, joilla ei ole alan koulutusta eikä mitään tietoa tai taitoa talon rakennuksesta.Isot lainat eikä mitään takeita talon laadusta, ei kuulosta hyvältä.

En ikinä uskaltaisi ostaa tällaista taloa.Lainaus:

kirjekurssin käynyt talonostaja ostaa talopaketin ja itse säästäen tekee elämänsä ensimmäisen ja ainoan talon.....Listat puuttuu ja laatat on vinossa, mutta onpahan hienot materiaalit....

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat