Seuraa 

Moi,Olemme miettineet matkustamista 1-vuotiaan tyttäremme kanssa Floridaan, mutta olisi kiva kuulla muiden kokemuksia pitkistä lentomatkoista ja erityisesti aikaeroon sopeutumisesta. Onko se tuottanut ongelmia?Kiitokset kaikista vinkeistä! :)

Kommentit (2)

Florida on kiva kohde perheelle! Kuten tässä jo mainittiinkin, niin aikaerosta toipumiseen on syytä varata riittävästi aikaa, eli viikon matka on ihan "horroria", 2 viikon matkalla ehtii vähän jo päästä loman tunnelmaan. Me olimme 3 viikkoa Floridassa, kun lapsi oli 4 kk.Hyvää reissua!

Me palasimme juuri Suomesta USAan kolme paivaa sitten ja vietamme siis taas tata "aikaeroviikkoa". Kannattaa laskea sen varaan, etta aikaerosta sopeutumiseen menee sellaiset 3-4 yota, joillain enemman, joillain vahemman. Tannepain tullessa on yleensa ongelmana se, etta lapsi heraa tosi aikaisin aamulla muutamana paivana ennenkuin rytmi tasoittuu. Meilla herattiin esimerkiksi eilen aamulla 3.30, tanaan 4.45 ja huomenna varmaan jo suhteellisen normaalisti. Illalla nukuttaa sitten tosi kovasti... Paivaunet kannattaa pitaa niinkuin normaalia, mutta rajata niiden mittaa samaan kuin kotona.Lentokonematkustaminen menee varmasti ihan hyvin. Ota mukaan evasta ja leluja, ehka joku uusi mielenkiintoinen puuha. Ihmiset ymparilla yleensa ymmartavat pienen lapsen aanekkaita hetkia ja kylla sen lennon ajan ovat mielestani kaikki keinot sallittuja rauhan yllapitamiseksi. Yleensa meilla ei esim. syoda paljoa kekseja, mutta lentokoneessa kului marianne-kekseja iso maara. Meilla lapset eivat yleensa nuku lentokoneessa, kun virikkeita on liikaa, mutta monet pikkulapset nukkuvat koko lentomatkojen ajan. Toivottavasti teilla on niin! Mukavaa matkaa ja kysele enemman, jos tulee mieleen :)Skusku, poju 4,5v ja tytto 14kk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat