Vierailija

Meillä on latu omassa pihassa ja muutaman kerran viikossa hiihdetään. Luistelemassa käydään kerran viikossa.

Siellä luistelukentällä oli tosi pieniä lapsia (2-3v), jotka osasivat jo ihan hyvin luistella. Aattelin vaan, että harrastetaanko me liian vähän urheilua??

Sivut

Kommentit (33)

Luistelemme päivittäin, omalla pihalammella. Isommat luistelee monta tuntiakin mutta pienin vartista ylöspäin.

Hiihtämään mennään heti kun tulee lunta.

Pääsee itse 1-2 metriä eteenpäin ja sitten kaatuu. Tukevasti seisoo jo jäällä luistimilla. Useamminkin haluaisi, mutta kerran viikossa riittää minulle. Käydään aina tiettynä päivänä tiettyyn aikaan. Hiihdetään silloin kun on lunta eli harvemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sitten kun katson minkänäköisiä vanhemmat ovat, kun osaavat jo luistella. Niin sekä isä ja äiti ovat hyvin urheilullisia.

Sitten näkee näitä 3-4 luokkalaisia, jotka eivät osaa kuin seisoa luistimet jalassa ja vanhemmat ovat lihavia sohvaperunoita...

Mutta lähde nyt työpäivän jälkeen lasten kanssa monella eri bussilla jonnekin Espoon paikkaan, mistä ei ole edes kuullutkaan. Taitaa olla jo myöhäinen ilta, ennenkuin on perillä. Haikeana muistelen menneitä talvia, jolloin helsinkiläisenä lähdin hiihtämään jäälle omasta pihasta, ei siitä niin kauhean kauaa edes ole.

Juuri juttelin asiasta neuvolalääkärin kanssa. Tuolloin nilkkojen virheasennot on yleisiä löysien nivelsiteiden vuoksi ja jalkojen lihakset vielä heikot. Noin pienten nilkat joutuvat kovalle koetukselle luistimissa ja tapaturmariskikin suuri.

riippuu siitä, miten nopeita ollaan, ehditäänkö heti kun kenttä on jäädytetty, seuraavana päivänä se on saattanut jo sulaa. Hiihdetä ei koskaan, eihän täällä ole edes luntakaan, meidän esikoinen on jo kohta aikuinen eikä hän ole kertaakaan elämässään hiihtänyt.

Pörräävät omassa pihassa itse tekemäänsä latua ympäri vähintään tunnin-pari joka päivä, luistelemaan olen vienyt autolla parin kilsan päässä olevalle koulun jäälle. Enkä viitsi mukista kun ovat niin innoissaan eikä sitä tiedä tuleeko näitä talviurheilukausia enää montaa tälle talvelle..1v8kk kuopus on ollut ehkä viisi kertaa suksilla, jaksaa 5-10 minuuttia ja sitten riittää :) Luistimia ei olla vielä kokeiltu, varmaan ensi talvena sitten vasta.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat