Seuraa 

Ikuisuusaihe taas.. Pojan (3v.) sormelle sattui torstaina ikävä tapaturma, murtumaa ei ole kuitenkaan. Erittäin kipeä vielä kuitenkin.. Sattuu, sattuu. Sormi on aika järkyttävän näköinen. Tässä mietinkin jo huomista vienkö päiväkotiin vai ollaanko kotona? Perjantain oli luonnollisesti pois, koska paljon särkylääkkeitä ja poika oli itkuinen, ei antanut edes paitaa vaihtaa, saatikka työntää kättä haalarinsuunläpi. Tänään olitiin jo ulkona, käyttää kättä erittäin varoen ja varoittelee jos joku tulee lähelle et sattuu.. Hirvittää että päiväkodilla joku tönäisee tms. Tai joutuvat antamaan extra hoitoa.Miten olette toimineet tälläisissa tapauksissa?

Kommentit (1)

Itse en veisi päiväkotiin. Ei pysty osallistumaan päiväkodin normaaliin toimintaan selvästikään. Lääkäriltä olisi voinut pyytää sairaslomaa äidille. Voisitko soittaa ja pyytää jälkikäteen? useimmissa työpaikoissa vain kolme päivää voi olla pois sairaan lapsen hoidon vuoksi omalla ilmoituksella. Kun tässä oli viikonloppu välissä niin en tiedä, miten maanantain laskevat. Meillä nimittäin laskevat, että kolme päivää ylittyi ja maanantai on jo ns. neljäs päivä.

Mutta ehdottomasti en veisi päiväkotiin. Hirvittäisi ihan viedä, koska kipeä on ja toiset lapset varmasti tönii eikä vieraat hoitajat ehdi kovin varovasti pukemaan ja toimimaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat