Seuraa 

Lastentarvikkeita ja vaatteita kertynyt jälleen ja olisi aika tyhjentää kaappeja.n 80 kokoa ehke eniten.Mihin kannattaisi viedä myyntiin.Myin ison satsin vauvajuttuja netissä, mutta en todellakaan jaksa sitä rumbaa, et yksitellen tai huutonettiin laittaisi postitukset ja paketoinnit jne.

onko kokemuksia Malminkartanon kartanokirppiksestä 18 euroa vko?Kuulostaa halvalta, kun myyrmäessä jotain 38 vko.Onkohan se itsepalvelukirppis, kun ite vaan vie tavarat myyntiin ja hakee myymättä jääneet veke?Tarviiko ite käydä siistimässä pöytää vai hoitaako kauppapaikka järjestelyä.En kuitenkaan lasten kanssa jaksa lähteä joka pvä, kun ei suoraan pääse yhdellä bussilla kotoota. X-(

Kommentit (4)

Minullakin on taas iso kasa lastenvaatteita, jotka tahtoisin myydä hyvällä kirpparilla. Tuo 38e/vk kuulostaa järjettömän kovalta summalta. Olen aiemmin myynyt Keski-uudellamaalla Femmatorilla ja Eurosetissä 34 e /vk. Niissä on saanut kyllä kaupaksi ihan hyvin. Olisi kiva kuulla mitä suositellaan ja miksi. Itse pidän kirpparia vähän niinkuin retkikohteena kun lasten kanssa lähtee liikkeelle... :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Villa-lyhtyä on kovasti kehuttu ja lähdin oikein varta vasten sitä katsomaan. Paikka oli ihan jees, mutten kyllä löytänyt sieltä mitään ostettavaa. Tarjonta oli ihan samanlaista kuin muuallakin. Palvelu oli ystävällistä, joskin kassalla sai jonottaa n15min aamupäivälläkin.Ainakin Järvenpäässä teen aina löytöjä, osaksi varmaan siksi, että pöytiä on niin paljon ja tarjontaa myös. Kuulin myös huhuja tuttavaltani,että Järvenpäähän olisi tulossa uusi itsepalvelukirppis...? Tietääkö kukaan asiasta enempää :)

Olen usein ollut myyjänä ja hyvin on kauppa käynyt.

Lisäksi ostajana myös.. Ja löytöjä tehnyt edullisesti myös.Se jos yhdellä kertaa ei löydä sieltä mitään niin on tuurista kiinni.Viikonloppuisin on todellakin ruuhkaa! Arkisin välillä myös.

Kassalla kun on hidasta jokaisesta tuotteesta irroittaa lappu, näpytellä kassaan jne..

Mutta kyllä ruokakaupan jonossakin helposti 10min venähtää ruuhka-aikana :)Arkisin on Villalyhdyssä väljempää ja selviää vähemmällä jonotuksella.

Toki ruuhka piikkejä saattaa silloinkin esiintyä.www.villalyhty.fi löyty yhteystiedot. Kannattaa varata ajoissa pöytä.Kauppa käy erittäin hyvin kun on siistiä, ehjää ja kohtuudella hinnoiteltua vaatetta. Ja varsinkin jos periaate myymiselle on kaappien tyhjennys, ei niinkään lisätulo :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat