Vierailija

ja sitten kun sille sanoo asiasta, hän esittää kuuroa, ei vastaa, ja kulkee pokkana ohitse.

Kommentit (15)

... seuraavalla kerralla keräisit ne kakat pussiin ja kiikuttaisit naapurin ovelle, soittaisit ovikelloa ja ojentaisit pussin heille?! Turha niitä on alkaa päälle heittelemään...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Erään tuttavan poika oli hermostunut koiranulkoiluttaja hienoon rouvaan joka aina heidän portille oli antanut "pikku fifinsä" tehdä tarpeet. Kun tämä nainen taas oli ollut ulkoiluttamassa koiraansa ja antanut koiran kakata heidän portille, tämä tuttava poika oli ottanut lapioon kakat. Poika käveli naisen perään ja heitti kakat naisen hienolle turkille ja sanoi rauhallisella äänellä : anteeksi mutta sinulta jäi jotain. En tiedä miten on jatkossa käynyt, mutta luulisinpa että nainen tietää mihin koiran kakattaa ja kerää kenties pussiin pois.

Lainaus:

laita sitä portin pieleen parin viikon ajan ja piski ei halua enää teidän portilla pysähtyä
miksi ns uhrin tarvii vielä maksaa siitä että saa sen hus pois.. eikös se karkotteen maksaminen kuuluisi enemmänkin sille jonka takia sitä tarvitaan. eli viedäänkö paskapussin lisäksi myös lasku paskattajan postilaatikkoon?

jos ei kakkojen kuskaaminen (kerran tai kaksi) tehoa, niin poliisin puheille vaan. Tuo kakkaterrorismi pitää saada kitkettyä. Meillä on ollut aina koiria eikä koskaan ole tullut mieleenkään antaa piskien paskoa toisten pihoille tai talojen lähettyvillekäänEnkä mä alkais kenenkään piskin paskoja pussittamaan, kantaisin ihan lapiolla paskat naapurin portaille...Ja muista ap että vika on siinä koiran omistajassa, ei koskaan koirassa!

kylttejä taidan mennä maalailemaan autotalliin koko yöksi:) jos laitan alkuunsa ihan vaikka pari oikein nättiä.. mutta ikinä en kostaisi koiralle sitä, mihin isäntänsä antaa sen paskoa, rakastan eläimiä, ja itselläkin niitä nelijalkaisia löytyy, eläin on luontokappale, emmekä toivottavasti kukaan ole niin tyhmiä että aiheuttaisimme viattomille eläimille turhaa kärsimystä ja kipua, ennemmin grillaan kesän tullen ylläri makkaran sille isännälle:)ap

omakotitalon portin vieressä kyltin: vie koiras paskalle muualle.Laita sinäkin semmoinen kyltti, niin jo hoksaa.Toinen vaihtoehto olisi joku makkara, jossa olisi yllätyksenä väkevä yllätys sisällä. Se siihen portin pieleen koiralle iltapalaksi.

Meillä naapurin ukko antoi uroskoiransa pissiä ohimenneessään meidän etupihalle. Lumikasat ym jossa lapset tykkäsivät leikkiä olivat keltaisena.Vit**tti todella kovasti, vaikka koira on meilläkin...tai ehkä just siksi. Itse en voisi kuvitellakaan aiheuttavani muille tuollaista riesaa.Nyt on naapurin koira hävinnyt, kuollut ilmeisesti. Enpä voi sanoa kaipaavani sitä!Ap- Jos puhe ei tehoa, uhkaa sillä, että kannat koiran paskat alkuperäiseen osoitteeseen, naapurinpihalle, seuraavalla kerralla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat