Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä mieltä tästä?? Pahoinpitely vai oikeutettua...

Vierailija

6v kurnotti 1v:tä. 2 krt aiemmin 1v itki ja minä hoidin tilanteen. 6v lupasi olla kunnolla. 1v ja 6v juoksivat taas ja 6v tönäisi jälleen 1v:n niin, että maton kuidut tempaisivat nahkat 1v:n nenästä. Säikähdin ja tempaisin 6v:n paikalta yhdestä kädestä riuhtaisemalla. 6v alkoi itkeä, kynnen jälki näkyy käsivarressa siinä mihin kynteni osui.Mies raivosui ja oli sitä mieltä että pahoinpitelin lasta. Ikinä en ole sormeani lapsia kohtaan nostanut... eikö joskus lapsi ole PAKKo saada pois paikalta HETI vaikka sitten voimaa käyttäen??? Mitään isompiäjälkiä, mustelmia tms. ei lapseen tullut...

Kommentit (11)

Vierailija

Oli vielä kohkaamassa siinä vieressä. Siksi tempaisin pois ettei hyppää päälle tms... pyysin kyllä anteeksi. Säikähdin vain, etenkin miehen reaktiota.

Vierailija

Kurja vahinko, joka selvästi johtui säikähtämisestäsi. Pöhkö reaktio mieheltäsi, kun varmasti itsestäsikin tuntui pahalta jälkeenpäin lapsen puolesta.

Vierailija

Miehen pitäis luottaa arviointikykyysi! Ei ole oikein isomman antaa jatkuvasti "turpiin" pienemmälle. On tosiaan ihan aiheellista silloin puuttua kovasti, joskaan satuttamista en kyllä suosi mutta niin käy jos itse säikähtää.Juttele sille miehellesi, ja sano ettei ole oikein paapoa lasta sinun komennuksen yli. Miehen olisi pitänyt tulla siihen ja ensisijaisesti kysyä sinulta mitä on tapahtunut, eikä alkaa lasta heti paijjaamaan.8.

Vierailija

Kyllä "ojensi" minua siinä lasten nähden. =(( Poistui vielä vanhempi lapsi mukanaan teatraalisesti... Todella kurja olo! Mutta lapselle ei siis todellakaan sattunut mitään sen enempää.

Vierailija

mutta ihan ymmärrettävää. Toivottavasti miehesi tuli sanomaan asiasta sinulle kahden, eikä huutanut sinulle lasten kuullen. 6v ei lopeta riehumista, jollette seiso toistenne rinnalla huonoa käytöstä vastaan.

Vierailija

että saisi lapsen pois vaarasta mutta tuossa ei tainnut olla sellainen tilanne kun pienempi oli jo kumossa eikä isompi ollut enempää satuttamassa?Menetit hermosi ja olit turhan kovakourainen mutta sattuuhan sitä. Kai pyysit lapselta anteeksi?

Vierailija

Lainaus:

eikö joskus lapsi ole PAKKo saada pois paikalta HETI vaikka sitten voimaa käyttäen??? Mitään isompiäjälkiä, mustelmia tms. ei lapseen tullut...
Taitaa sisar kateus olla suurin syy tuohon. Pienin saa kaiken positiivisen huomion ja isompi vai velvollisuuksia ja toruja.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat