Vierailija

monta kuukautta vauvasi oli kun lopetit tuttipullojen ja tuttien keittämisen sekä vauvalle tarjottavan veden keittämisen?

Kommentit (13)

kun vauva osaa laittaa sormensa suuhunsa. sen jälkeen niitä pöpöjä tulee joka paikasta minne koskee, ei siinä enää keittämistä tarvita, tavallinen tiskaus riittää. mutta maitopullot pitää huuhdella kylmällä vedellä heti käytön jälkeen, muuten maitorasvat jää härskiintymään pulloihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Satunnaisesti keitän vielä pullot, pullotutit ja huvitutit. Aikaisemmin keitin ne kerran viikossa, sitten väheni kertaan kahdessa viikossa, nyt kerran kuukaudessa tai kahdessa. Pullot siis pestään koneessa ja tutit miedolla astianpesuaineliuoksella.PS. Hanasta tuleva "kiehuvan kuuma" vesi ei ole tarpeeksi kuumaa tappamaan pöpöjä.

Entä purulelut, keitätkö ne? Vauvan sormet eivät myöskään ole kovin steriilit ja koko ajan suussa...Lainaus:

PS. Hanasta tuleva "kiehuvan kuuma" vesi ei ole tarpeeksi kuumaa tappamaan pöpöjä.

Neuvola ohjeisti, että kerran tai kaksi viikossa riittää. Näin ollaan toimittu alusta asti (vauva nyt 11-viikkoinen). Ei ole tarpeen keittää joka käytön jälkeen, vauvan ei ole tarkoitus elää steriilisti. Yhtä pulloa käytän vuorokauden ajan, jonka jälkeen se menee pesukoneeseen. Syöttöjen välillä pullo huuhdellaan kylmällä vedellä.

vauvamaito on rasvaista, ja pullot ja tutit on helpointa ja tehokkainta puhdistaa kiehuvalla vedellä, ettei pintaan jää rasvaa happanemaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat