Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (8)

parvekkeen kautta sisälle asuntoon (oltiin jätetty partsin ovi raolleen) kun olimme töissä. Ei päässyt enää samaa kautta ulos joten siellä oli aikamoinen sekasotku, kun kissa oli hyppinyt ns. seinille. Tuli siis parvekkeen kaidetta pitkin viereisestä asunnosta. Ei ollut kivaa kellään, ei kissalla, meillä eikä naapurillakaan joka oli hädissään kissan katoamisesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

niin verkot huolella ympärille (vaikka olis lasitettu), muutama taso ja kiipeily puu, ja kas catTv on valmis. Ainakin meijän kissa tykkää siellä päivystää ohikulkijoita.Muista kans verkottaa tuuletusikkunat, jos ne ei oo jo valmiiks vanhanaikaiset ritiläikkunat. Muutoin kissalle on ihan sama missä se asuu. Kunhan vessa on siisti, ruokaa tulee säännöllisesti ja oma ihminen antaa aikaa.

Useampia kissoja on vuosien varrella ehtinyt olemaan!Mielestäni ainoa huono puoli on se, että hiekkis alkaa haisemaan toella nopeasti. Se pitää siistiä useita kertoja päivässä (ei siis tarvitse vaihtaa hiekkaa päivittäin, mutta pissat ja kakat pitää otta pois!). Ystäväni ei pitänyt kissojensa vessasta kovinkaan hyvää huolta ja alkoivatkin myöhemmin sitten tekemään tarpeensa nurkkiin. Kissat oavt siis todella tarkkoja ja siistejä eläimiä!Joskus on myös ollut sellainen tilanne, että on ollut vain yksi kissa. Silloin kissa riehui kovasti ja purki energiaansa aina yöllä minuuun, kun oli työpäiväni ajan nukkunut. Mutta sekin asia korjaantui kun otin kisulle kaverin :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat