Vierailija

.

Kommentit (9)

mutta kannattaa kysellä, että mitä kaikkia hoitohenkilökunnan työnkuvaan kuuluu. Useissa kuulemissani tapauksissa yksityisissä hoitohenkilöstö hoitaa myös siivouksen ja keittiöhommia. Kannattaa muistaa, että se on aina yksi henkilö pois lapsiryhmästä. Tämä on turvallisuusriski sekä muutenkin vähentää toiminnan laatua. Henkilökunta usein myös uupuu valtavaan monen ihmisen töitä tehdessä... Samoin ruoka kuulostaa usein olevan huomattavasti vähäisempää ja huonompaa kuin kunnallisessa...Kannattaa muistaa, että yrittäjän täytyy tuotta voittoa. Eli on varmasti minimoinut kaikki menonsa ja tulojenhan tulisi olla suuret. kunnallisella puolella taas ei saa tuottaa voittoa, vaan kaikki määrärahat käytetään lapsia varten.Tunnen useampia henkilöitä, jotka ovat työskennelleet yksityisessä päiväkodissa (siis eri päiväkodeissa) ja kaikki ovat haukkuneet lyttyyn. Eivät aio koskaan enään yksityisellä työskennellä, eivätkä sinne lapsiaan laitta. Työskentelevät nyt kaikki kunnallisessa päiväkodissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei ollut moittimista kunnallisessakaan - sielläkin henkilökunta teki parhaansa rajallisissa olosuhteissa... mutta kyllä tämä meidän yksityinen taidepäiväkoti on huippuluokkaa! Henkilökunta sitoutunutta, rakastaa lapsia ja kohtelee heitä kunnioittaen ja arvostaen, löytäen aina pienen ihmisen yksityisen taidon ja persoonan. Henkilökuntaa on normimäärä + aina harjoittelijoita, jolloin ei ole koskaan liian vähän henkilökuntaa lapsilla, päinvastoin ,-)). Ryhmät on samaa kokoa kuin kunnallisessa, taideharrastukset ja liikunta värittävät jokaista päivää 'ylimääräisesti' eli se ylimääräinen kuukausimaksu (meillä 90/perhe) menee ammattiopettajien lajiopetukseen (tanssi, kuvaamaiteet ja musiikki). Henkilökunta on myös monipuolisesti koulutettua - ehkä paremmin kuin keskimäärin päiväkodeissa, on tuntumani. Tarhassa on myös erityislastentarhanopettaja ko.tarvetta täyttämään ja tämä täti on 'ylimääräinen' eli ei ryhmäkiintiöissä mukana... voisin kehua tätä päiväkotia ihan miten vain ;-)).

keittiöhenkilökunta on meilä erikseen - erityisesti allergigot kehuu kun saavat omaa ruokaansa aina kaikki. Ruuan laatu on erinomainen - ja monipuolinen. Noudattaa periaatteessa kunnan ruokalistaa, mutta joskus aina poikkeaa ja taso on selvästi parempi kuin koulussa (jossa on isosisko). Siivous tulee erikseen siihen palkatulta henkilökunnalta. Leluja on paremmin kuin kunnallisessa, sillä vanhempainyhdistys on toimiva ja hankkii lisävaroja lasten harrastustoimintaan ja välineisiin.

yksityiseen: lapsi ja hänen perheensä huomioidaan yksilöllisesti, avoin ja välitön ilmapiiri ja mielestäni myös lasten vanhempien keskuudessa erityistä yhteishenkeä. Tosin kai riippuu paljon päiväkodista, mutta meillä ainakin pelkästään positiivisia kokemuksia niin lapsella kuin aikuisillakin. Päivähoitomaksukaan ei ole juuri suurempi kuin kunnallisessa.

Ei ole valittamista; varmaan aika samanlainen paikka kuin kunnallinenkin, mutta ryhmäkoko on pienempi. Olen ollut tosi tyytyväinen, ja lapsi on viihtynyt hyvin (2-vuotias).

päiväkodissa sisarusryhmässä.Ja pelkkää hyvää sanottavaa minulla. Yksityisen hoidon tuen jälkeen maksu on halvempi kuin kunnallisessa päivähoidossa!Ja hoitajat mukavia. Täytyy myös muistaa, että yksityisen on tehtävä parhaansa, jotaa asiakkaita riittää! Meillä on pienet ryhmät, eskarilaisia vain 16 kpl ja heillä koko ajan 2 opettajaa paikalla. Eipä taida kunnalisella olla.....Tekevät viikottain retkiä päiväkodin ulkopuolelle; teattereihin, eri leikkipuistoihin, huvipuistoihin, lasten tapahtumiin. Opettajat ovat kovia leikittämään lapsia; leikkipuistossa heillä on koko ajan opet mukana toussa; pelaavat lasten kanssa jalkista, pitävät "urheilukisoja", luistelevat, siis opet ei seiso pihan reunalla kuten meidän naapurissa olevassa kunnallisessa päikyssä.Meidän tarhaan ruoka tulee ulkopuoliselta toimittajalta valmiina (Amica tai vastaava).Eli ei ole moitittavaa. En harkitse edes kunnallista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat