Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Millainen paikka? Saiko viedä mukana pitopalvelun ja juomat? Oliko tilava? Saa kertoa paikasta kaiken jos tietää=)Kyselin aikaisemmin kivoja paikkoja häiden viettoon ja tämä ainakin vaikutti mielenkiintoiselle.

Kommentit (7)

Ihan kiva juhlapaikkana sisältä. Sopiva n 100 hengelle.

Mutta se sijainti... Sijainti kiva kun lähellä keskustaa mutta paikka on tukkutorin perukoilla ja se ympäristö ei ole kaikkein idyllisin. Talviaikaan varmaan menettelee vielä joten kuten kun porukka pysyttelee enimmäkseen sisällä. Käy katsomassa paikan päällä niin ymmärrät...Ruoka ei ollut kovin kummoista, en kyllä tiedä oliko paikan oma pitopalvelu vai jostain muualta.

Sehän hauskaa. Käy ihmeessä, oli minusta ihan nappivalinta noihin juhliin.Se ympäristö on vähän karu, mutta sitä ei niin näe edes siitä kellarilta, ja sen lisäksi se on niin kaunis sisältä ettei siinä ehdi ulkopuolta miettiä. Ja sinne on vieraiden helppo tulla (jos ei eksy. :) kun on kalasataman metris vieressä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

niitä kuvia Facebookissa, kiva oli katsoa kun näkyi tuttujakin=) Ihan kivalta paikalta tuo näytti, pitäisi vissiin käydä paikan päällä ihan tutustumassa.ap

Pitopalvelu oli ihan ok. (en minäkään tiedä, oliko oma vai mikä)

Omat juomat sai viedä, ruoan kanssa taisi olla pitopalvelun juomat.Ihanat talvihäät oli.Paikka oli vähän hankala vieraille (ja mylhemmin takseille) löytää, mutta eiköhän kunnon kartta auta.

mutta vuosijuhlat. Yksi ystävä piti siellä kyllä häätkin.on todella tilava, mahottoman tunnelmallinen. Kaiken sai viedä mukana, joskin ne sai muistaakseni sitä kauttakin. Minä muuten pistin sulle sen linkin. On tosi ihana paikka, ihan tosiaan suosittelen käymään siellä. Ne pitää semmoisia tutustumispäiviä, joista saa hinnastot. Ne tuolit ja pöydät mitkä saa vuokran mukana ei ole kamalan kauniit, mutta sitten näyttää hienolta kun on pöytäliinat ja kattaukset.vaatii vähän työtä, kun pitää siivota (eli kerätä pois roskat) ainiin taisi senkin voida heiltä ostaa. Jos sulla on facebook, niin etsi ryhmä ebe ry, siellä on kuvia meidän vuosijuhlista 2007. Näät vähän minkälainen.

Meidän häät vietettiin siellä ja paikka oli aivan loistava. Vihkiminen oli myös paikan päällä ja tilat toi sille hyvät puitteet.Ympäristö ei todellakaan ole mikään viehättävä, mutta eipä se ainakaan talvella haitannut! plussana se, että meteliä saa pitää niin paljon kuin sielu sietää, eikä varmasti aiheuta häiriötä!! Kelloa ei myöskäään tarvinnut seurata!!vierailta tuli jälkikäteen todella paljon kiitosta ja ihasteluja hääpaikan suhteen!Tilan lisäksi voi vuokrata kaikenmaailman lavasteita ja pöydät ja tuolit on myös mahdollista vaihtaa. Meillä oli yksi esiintymislava ja valmiina olevat pöydät oli varsin passelit, kunhan niille laittoi liinat!!Tietääkseni he vuokraavat lähinnä tilaa, eli pitopalvelu ja juotavat on tuotava paikalle itse! (näin siis 2005)Suosittelen!!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat