Vierailija

Miten näkyy`?

Kommentit (13)

Onhan sitä tutkittukin, näitä feromoneja- mitä lie hormoneja joita aivot rakastuneessa tilanteessa kehittää- enempi se on hormonitason yhteensopivuutta- ja kyllä aistittavissa oleva asia, miikäli ihminen uskaltaa mitän aistejaan käyttää. Usein ihmiset ei varmaan tätä kemiaa tunnista, vaan haksahtavat siihen turvallisen tuntuiseen, joka toistaa niitä lapsuudenkodin juttuja- mut siinä ei paljoa kemiaa tarvii olla, vaan turvallisuushakuisuutta. Mielenkiintoinen aihe tämä.

sellaisia jotka viehättävät toisiaan, lisäksi luonteissa on jotain samankaltaisuutta esim. temperamentit; tosikot tosikoille, ilopillerit ilopillereille ja hitaanpuoleiset hitaille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

(voi olla renttu tai muuten vaan arvoitus) mutta sydän ja kroppa pelaa omaa peliään. Himoitset, kaipaat, rakastut intohimoisesti, et voi muuta ajatellakaan. Tunteet ailahtelevat pidemmällä välillä. Yhtenä päivänä rakastat silmittömästi ja toisena toivotat hänet hornan tuuttiin. Alat analysoida hänen käyttäytymistä ja pelkäät pahinta. Pelkäät menettäväsi hänet. Mutta oikea tie on luottaa ja antaa tunteen viedä ja elää täysillä.T: yks, joka on kemiallisesti rakastunut

Minä olen vahvasti sitä mieltä, että ihmiselle on annettu järki käytettäväksi. Voihan olla, että juoppo ja narsistinen häntäheikki kiihottaa hormonien takia enemmän kuin joku tavallinen pulliainen, mutta erittäin suurella todennäköisyydellä se pulliainen on pitemmän päälle paljon parempi elämänkumppani.Olen itse kokenut ihastumisia hyvin monenlaisiin miehiin. Intohimoa tunnen jostain syystä usein sellaisiin tyyppeihin, joita en kestäisi katsella oikeassa arjessa viikkoakaan. He ovat ehkä paikallaan ohimenevän huuman antajina, mikäli sellaista kaipaa. Tosielämässä taas tulen onnelliseksi tavallisten, mukavien, kilttien miesten kanssa. Ja tällaisen olen onneksi tajunnut pitkäaikaiseksi kumppaniksi valitakin. :)

Ja usein se kemia-tyyppi onkin sitten syrjähyppy- koska se intohimo on niin ihanaa- että sitä on vaikea vastustaa. Ja koska siitä tulee niin vahvasti sellainen elossaolofiilis- sen haluaa kokea. Vaikka onkai näitä onnellisia joilla on se turvallinen liitto kaikella mahdollisella intohimolla. Usein vaan taitaa olla niin että se kemiallisia reaktioita aiheuttava ihminen ei ole perhe-elämän latteaan rutiiniin ollenkaan sopiva, vaan siihen sopii sitten se turvallinen ja tasapaksu tyyppi jota pitää järkevästi tahtoa vuodesta toiseen. Minkä arkiruttineilta jaksaa.

No- kumpion sitten elämisen arvoista elämää lienee ikuisuuskysymys. Ja elokuvien aihe.

Hänet koet miellyttäväksi ja helpoksi. Hän olisi esim. hyvä perheenisä ehdokas sinun mielestäsi.

Kemiatyyppi saa sinut hulluksi rakkaudesta. Olet kuin vastarakastunut teini, jota ahdistaa olla erossa. Haluat lisää. Kemiatyypin katsekin saa sinut syttymään...saati kosketus...

Lainaus:

vai siihen kemiatyyppiin? Mikä ero siis?

niin hyvin suurelta osin se kemia johtuu elämäntilanteista, jotka ovat molemmilla osapuolilla sellaiset, että siltä toiselta osapuolelta saa siihen täydennystä. Eli sopivat parit voivat kohdata elämän varrella, mutta he eivät päädy yhteen tai edes juttelemaan syvemmin, jos toisella ei juuri ole haku päällä. Mutta kun molemmilla on samansuuruinen parinkaipuu, niin vain silloin siitä voi kehittyä jotain.

että vastaanottaa aistitasolla juuri oikeanlaista "värähtelyä"- siksi sitä kemiaa ei voi väkisin väkertää- eikä jarjellä ja tahdolla määrätä. Se syttyy jos on syttyäkseen ja sammuu varmasti, jos ei molemmat osaa sitä värähtelyä ylläpitää. Järjellä voi sitten miettiä antaako vietin viedä vai ei.

Se näkyy esim. punastumisena, rakastumisen"oireina"- tuntuu ja näkyy kyllä ulospäinkin. Usein se johtaa rakkaussuhteeseen, eikä aina piittaa ulkoisista normeista.

Ihana asia:)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat