Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli päädyttiin sitten nimeen Hilma Anni Aurelia. Saa kommentoida :) Pitkään mietittiin Tildan ja Hilman välillä, Tilda kuitenkin tuntui sitten liian vaikealta lausua. Hilmana ollaan pidetty typyä syntymästä saakka, joten nimeä oli vaikea enää muuttaa, vaikka jokin muu nimi (esim. Telma ja Tilda) olisikin ehkä ollut mieleisempi. Tyytyväisiä ollaan kuitenkin tähän nimeen, sopii typylle kuin nenä päähän :)

Kommentit (6)

anttuuna: Todella nätisti kommentoitu! :)nov04: Hihii, mies Hilma :) Tosiaan, Hilma taitaa nykyään olla top100, mutta vasta sijalla yhdeksänkymmentäjotain. Ei olla vielä lempinimiä keksitty, ensin pitää totutella Hilmaan, kun typyksi ollaan kutsuttu :) Äitini sanoo Hippu, ja itselleni tulee mieleen Hilmukka :)

En muista, kävinkö kertomassa vanhassa ketjussa, että meidän tyttö kastettiin ennen joulua Hilla Eveliinaksi. (Kävin silloin joskus kehumassa "Justiinan" nimimakua aiemmassa ketjussa, kun oli omalla listalla ollut niin monta samaa nimeä.)Hilmalla taitaa olla sama juttu kuin Hillalla, että lempinimiä on liiankin helppo keksiä -- meidän Hilla on nimittäin jatkuvasti kaikenlaista Hiltusesta Hilirimpsikseen. ;D Rakkaalla lapsella on...

Oi, Hilirimpsis :) Muita lempinimiä mitä on tullut mieleen on Hilu, tuo Hiltunen on aika hauska :) Justiinaksikin tyttöä joskus kutsun, on meinaan sen verran topakka tyttö! Siinä vanhassa ketjussa teillä oli vielä toinenkin vaihtoehto toiselle nimelle. Hilla Eveliina on todella suloinen! Onko Hilla teidän esikoinen? Tai oletteko miettineet mitkä nimet sopivat sisaruksille (jos teillä on sellaisia suunnitelmissa)? Pojan nimi on meillä selvillä, se olisi ehdottomasti Väinö :)

Ihana reipas nimi joka sopii ainakin meidän pienelle peikkotytölle erittäin hyvin!Piti ihan käydä katsomassa VRK:n sivuilta.

VRK:n mukaan 24978 naista ja 6 MIESTÄ on nimetty Hilmaksi, vaikkakin 1800-luvun puolella. :D Viime vuonna on 93 saanut nimekseen Hilma.Kokonaisuudessaan nimiyhdistelmä on kaunis ja toimii hyvin. Hyvin valittu!

Joko olette keksineet Hilmalle lempinimiä?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat