Vierailija

Mietitään oktalon ostoa. Ollaan karsastettu vanhoja taloja.

Kävin kylässä uuden ystävän luona. Olivat 5v sitten ostaneet 30-luvun talon pääkaupunkiseudulta alle 70.000e, tonttia 1000m2.

Sähköt, vedet ja kaikki pinnat uusittu. Tiloja muuteltu myös vähän, tehty makuuhuone ja sauna/pesutilat kokonaan uusiksi (niitä ei ollut alunperin).

Velkaa hrillä on n. 100.000. Sain uutta intoa haaveiluun ja toivottavasti toteutukseen.

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vanhassa on ihana tunnelma, jotenkin se, että talossa on eletty jo ennen meitä tuo sellaisen tunteen elämän jatkuvuudesta..Monet vanhat talot on myös hyvin rakennettuja, esim. hirsirunko, vanhat ikkunat tehty ihan erilaisesta puumateriaalista, lautalattiat jne.Remonttiin toki voi mennä paljon, mutta jos itse tekee niin ne materiaalit ei ole se kallis osa, vaan työtä on paljon, toisaalta jos teettää remonttia, saa tehdä kotitalousvähennykset, joita ei taas uuden rakentamisessa saa hyödynnettyä. Meillä ainakin on on jaksotettu remontteja useammalle vuodelle niin saa tehtyä aika edullisesti.

ja ennen kaikkea remontointihaluinen. Lisäksi pitää olla tarpeeksi rahaa laittaa heti aluksi kunnon remonttiin, muuten menee hermot aivan täydellisesti.Meillä vanhan talon osto oli elämämme moka. Tekisin melkein mitä vaan, jos pääsisin tällä viisaudella takaisin siihen tilanteeseen kun bongattiin tämä talo ja tehtiin ostopäätös.

todisteita siitä että remontointi onnistuu. Puheet ei riitä. En ikinä enää ostaisi vanhaa taloa miehen kanssa, jolla ei ole näyttöä siitä että remonttirintamalla on saatu jotain aikaiseksi ihan oikeasti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat