Vierailija

Esim jos lapsi on vammautunut pahasti synnytyksessä eikä kyse ole mistään äidin lapsivuodepsykoosista tai masennuksesta.Onko äidillä oikeus olla hoitamatta lastaan ja jättää käymättä teho-osastolla missä lapsi on hoidossa?

Sivut

Kommentit (29)

niin tuskinpa siinä sen jälkeen kukaan enää viitsii miettiä mitä henkilökunta asiasta ajattelee. Eiköhän siinä olla jo aika syvällä "vitut väliä" -maassa.Tietenkin tämä on provo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta hoitaja kuitenkin. En usko, että kakkonen on kätilö "ihmettelen" vastauksesta päätellen. Minä en ihmettelisi. Vaikka kuinka sanoisi, että ei ole kyse masennuksesta tms. niin lapsen vammautuminen ON kriisi. Henkilökunnan tehtävä on tukea perhettä ja hoitaa vauvaa sekä äitiä.

vaan lastensuojeluviranomaiset myös tukevat ja auttavat perheitä, etsivät perheen kanssa yhdessä keinoja jaksaa eteenpäin. Luultavasti äiti ohjattaisiin johonkin hoitoon, terapiaan, vertaisryhmään, jossa hönen mielipiteensä saattaisi muuttua vammaisen lapsen suhteen. Siksi ammattitaitoinen henkilökunta tekisi lastensuojeluilmoituksen.T. Se, joka sitä ehdotti olinkohan nro 9

Lainaus:

Miksi teet lapsia? Olet se sama häiriintynyt akka joka kirjoitti, että abortti vaan jos on kehari tms.Et vastannut siihenkään kysymykseen. Mihin sinä lapsia tarviit? Miksi hankkiudut raskaaksi? Miksi vaivaudut synnyttämään?Toivon, että saat syövän ja kuolet kituen siihen!

koska en ole siellä töissä. Luultavasti säälivät vauvaa ja puhuvat pahaa äidistä.Ammattitaitoinen henkilökunta tekisi lastensuojeluilmoituksen. Mutta kysymyksiisi eli äidillä ei ole oikeutta olla hoitamatta lastaan, mutta teho-osastolla ei ole pakko käydä, niin kuin ei muillakaan vuodeosastoilla sairaalassa. Lapsen siis voi jättää sairaalahenkilökunnan hoidettavaksi.

Elä hei kierrätä samoja sanoja, jos et halua jäädä kiinni.Lainaus:

Vierailija:

Halua muutakin elämää kuin imeä räkää tukehtuvan limaisen vammaisen kurkusta ja vahtia yökaudet kun lapsi saa epileptisia kohtauksia. Ei kiitos

jos se ei vastaakaan odotuksia. Jokaisella on oikeus valita elämänsä suunta. Ja jos lapsi vammautuu synnytksessä, syy on kyllä yhteiskunnan.Vaikka toisaalta voisihan ne hoitovirherahat käyttää vaikka matkusteluun ja jättää se kuolaavan vammaisen vaikka naapurille hoitoon

hankkii itselleen syytteen heitteillepanosta jos ei hoida tai ruoki lasta ollenkaan kotona.Yrittävät vaan säästää yhteiskunnan varoja lykkäämällä vammaiset lapset vanhempien hoidettaviksi. Onhan se kotihoito halvempaa kuin laitoshoito, mutta en minä ainakaan siihen suostu.Halua muutakin elämää kuin imeä räkää tukehtuvan limaisen vammaisen kurkusta ja vahtia yökaudet kun lapsi saa epileptisia kohtauksia. Ei kiitos

Ja kenen mielestä äidin on pakko uhrautua?

Onko oman lapsen hoitaminen uhrautumista?Lainaus:

ja miksi isää ei velvoiteta hoitamaan lasta jos äiti ei halua? Mikä pakko se on aina äidin uhrautua?

Äidille (koko perheelle) järjestettäisiin psykiatrin konsultaatio ja sosiaalihoitajan tapaaminen. Perhettä tuettaisiin heidän kokemassaan kriisissä. Lasta ei ole pakko mennä katsomaan teho-osastolle, mutta äitiä kannustettaisiin menemään katsomaan lasta.

Lainaus:

jHuostaanotto/adoptioon luovuttaminen pitää tehdä ensin, sitä ennen ei voi jättää hoitamatta.
Eikö kukaan ole kertonut tätä useiden huostaanotettujen vanhemmille? Ensin otetaan lapsi, sitten vasta ollaan hoitamatta... Ihanne, mikä yleensä menee ihan toisinpäin. Huostaanotto tapahtuu KOSKA vanhemmat ei hoida.

Toivottavasti tämä todellakin on trolli.Saa olla mieleltään aika sairas tai sitten hyvin kylmä ihminen (joka tosin yleensä onkin mieleltään sairas hänkin) jos oikeasti noin voi ajatella.Meillä vauva oli erittäin lähellä menehtymistä, tuli paljon hapenpuutteita ym. muiden onglemien lisäksi. Hirveä shokki, tietenkin. Mulla vaan oli ekat päivät lähinnä se olo, että yritin kamppailla kiintymystä vastaan. Äidinvaistot ovat yleensä hyvin voimakkaat..minä alkuun yritin vastustella koska suojelin itseäni. Pelkäsin rakastaa, koska pelkäsin niin paljon sitä mahdollista menettämistä.Tietenkään en onnistunut, ja vauvaan kiintyi päivä päivältä enemmän..ikinä en olisi voinut häntä hylätä teholle.

Sekin seikka on otettava huomioon, ettei vammautumista läheskään aina voi tietää heti. Siihen menee vuosia. Ihan "varmuuden vuoksiko" lapsi sitten hylättäisi heti, ettei vaan jokin vamma yllätä monen vuoden jälkeen.....?

Ap:n lapselle se toki voisi ollakin parempi ratkaisu, saisi lapsi rakastavamman kodin.Ja joo, meidän lapsi tällä hetkellä (!) täysin "normaali" vaikkei sitä edes lääkärit uskoneet alkutilanteessa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat