Vierailija

seksiä on kyllä mutta suuteleminen on ällöä. Onko muita vai ollaanko vähä outoja?

Kommentit (15)

läheisyyttä. Meillä ainakin silitellään, halaillaan, kosketellaan ohimennen tosi paljon. Vain se suuteleminen uupuu, koska se ei vaan ole mielestäni mukavaa. Ällöä lähinnä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei halita ei mitäänseksiä on ollut 5 Vuoden aikana kerran ja siitäkin titaa jo olla kome vuotta

eikä todellakaan mene hyvinmä kaipaan hellyyttä, läheisyyttä

ukko sanoo älä lääpi jos yritän mennä pulta metriä lähemmäksi

tätä ajattelen.Tiedän pariskunnan jossa ei suudeltu, eukko tunnekylmä kalkkuna. Erosivat. Miehensä sanoi ettei ole kiva suudella tuhkakuppia, vertasi vaimoaan siihen koska oli yhtä eloton ja kylmä, toki naisen tupakanpoltolla oli oma osuutensa kommenttiin.

Meillä siis menee miehen kanssa hyvin, on läheisyyttä, seksiä jne ihan normaalisti, mutta suutelu vaan on mun mielestä jotenki ahdistavaa.

nyt ollan oltu 10 v yhdessä. En erityisemmin välitä suutelemisesta, eikä mieskään ilmeisesti, kun ei sekään koskaan siihen ryhdy.

Tuohan on muuten hyvin kulttuurisidonnainen juttu, monissa Aasian kulttuureissa ei ole koskaan suutelemista harrastettu (vasta länsileffojen myötä nuoret vissiin ovat alkaneet kokeilla...)

koskettelu on mukavaa ja aviomiehen kanssa on myös kiva flirtata. Suutelu ei ole meilläkään mikään vakiolaji. Yhdessä oltu jo parikymmentä vuotta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat