Miksi tuttavallani on niin kova tarve taivastella päätöstämme muuttaa rivitaloon?

Vierailija

Kerrostalosta siis muutamme. Hänen mielestään meidän pitäisi ehdottomasti hankkia omakotitalo, ja hän myös tuo näkemyksensä jatkuvasti esille.Onko niin hirveän vaikea ymmärtää, ettei hänen suurin unelmansa välttämättä ole minulle se oikea? Ärsyttää!

Kommentit (8)

Vierailija

jossa ei saa sen paremmin kerrostaloasumisen vaivattomuutta ja kivaa sijaintia kuin myöskään omakotiasumisen omaa rauhaa, määräntävaltaa ja isoa pinta-alaa. Luultavasti kuvittelee ihan aidosti tekevänsä sinulle palveluksen kun varoittelee tekemästä "virhettä". Siis virhettä hänen näkökulmastaan, ei ehkä sinun näkökulmastasi.

Vierailija

jotka luulevat tietävänsä miten toisen kannattaa omassa elämässään tehdä...jotenkin säälittävää tuollainen neuvominen..

Vierailija

omaan elämään nähden erilaiset ratkaisut. Joitakin riivaa kateus.Minä en haluaisi asua omakotitalossa. Kerrostalo olisi ok. Nyt asumme rivarissa (hyvinhoidettu yhtiö hauskoine ihmisineen) ja olemme onnellisia näin.

Vierailija

Rivitalojen taloyhtiöt ovat joskus ihan kamalia. Ihmiset tekevät isoja päätöksiä remonteista yms. ilman mitään ammattitaitoa, tapellaan joka asiasta, mitään yksityisyyttä ei ole. Jos on hyvä säkä, niin rivari on ihan hyvä asumismuoto, mutta omalla kokemuksellani en ikinä muuttaisi rivariin.

Vierailija

Hän on asunut vain kerros- ja omakotitalossa.Oli muuten outo kommentti tuo "hän kuitenkin tiesi, ettei teillä olisi mahdollisuutta asua ok-talossa" vai miten se meni.Totta kai meillä olisi ollut mahdollisuus okt-asumiseenkin. Sehän tuttuani korpeaakin, että valitsimme tästä mahdollisuudesta huolimatta rivarin. Ettäs kehtasimmekin!ap

Vierailija

itselläni on myös erittäin huonojan kokemuksia rivarista ja asummekin onneksi jälleen kerrostalossa. Rivarissa ei tosiaan ollut mitään yksityisyyttä ja jokaisen piti työntää nenänsä joka soppaan ja päteä.. Reviiritaisteluja pienestä tilasta.Eri asia sinänsä on, että on kiva, jos kunkin valintoja kunnioitetaan. Ja onhan rivarissa MYÖS hyviä puolia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat