Vierailija

Pk-seudulle junan tuoma tyttönen kärsii kovasti tästä. Pakkaskelit olivat ihania! Mietin lakkaamatta, millä elättäisimme perheemme ja miten uskaltaisimme repäistä itsemme irti täältä Oulun läänin tuolle puolen, vaikka ei niin pohjoisesta kotoisin ollakaan.

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toden totta, ei päästy viime talvena kertaakaan edes hiihtämään. Ei taida tulla kahta kuukautta luisteluilmoja tähän talveen, kun nyt on viikon plus 4.Siis vähintään 8 kuukautta surkeaa säätä ja max 4 kk jotain kelvollista.

tehtiin yhden kerran lumitöitä. Tyhjän panttina on tänäkin talvena lumilapiot, pulkat ja kelkat tuossa ovenpielessä nököttäneet:(.Totta tosiaan, suurin osa vuodesta on pimeää ja sadetta. Ei ihme, että täällä elää masentuneita ihmisiä.

vielä ollut ihan kunnon talvet.Lapsuudenmaisemissani oli silloin 20-30 vuotta sitten metri lunta ja 30 astetta pakkasta ja nyt lumeton maa ja vesisadetta :(

mutta viime talvena oli paljon surkeampaa ja silloin vitutti niin että melkein itkin kun se lumi aina suli pois... en kestä sitä jatkuvaa kuraa, likaa, paskaa... kurahousuja ja sotkua päivästä toiseen.

Viikon kesti se pakkasihanuus ja vähän luntakin oli maassa. Oli niin ihanaa, että vaikka pakkasta olisi ollut 20 astetta, ei olisi haitannut yhtään. Lapset nauttivat lumesta ja minä nautin kun ulkoilun jälkeen pystyi laittamaan haalarit vaan naulakkoon kuivumaan. Eteinenkin pysyi siistinä. Omatkin talvikengät on edellisen lumettoman talven jäljiltä kamalassa kunnossa kun hiekka vaan raapi kenkiä, samoin lasten haalarit on reikiä täynnä.Nyt tulee taas vettä taivaan täydeltä, maa on mutainen ja rapainen ja huomenna saa taas hakea hiekalla kuorrutetut lapset hoidosta. Eikä tässä lumettomuudessa harmita pelkästään likaisuus, vaan myös pimeys. Masentavan pimeää ja kurjaa vesisadetta.Tätä tämä sitten varmaan tulevaisuudessa tulee olemaan:(.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat