Vierailija

Osaako joku sanoo missäpäin pk-seutuu olis edullisempi eläinlääkäeri jossa ison koiran kastrointi piilo kiveksillä maksaa kaikkine kuluineen?

En kaipaa siis mielipiteitä kyseisestä toimenpiteestä, vain pelkkää hintaa...-Kiitos

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta oletko selvillä mitä seurauksia koiralle on kastraatiosta??Siis muuta kuin ettei saa jälkeläisiä??

Kun ei ole ihan terveellinen toimenpide, en tekisi jos ei olisi pakko..

Erinomainen ratkaisu.Yleisesti voisi todeta että yksityisillä eläinlääkäreillä ja kunnan lekureilla on edullisemmat hinnat kuin asemilla.

samalla eläinlääkärillä mutta tuo isompi leikkaus (kastraatio) on vaan aika suuri summa... mutta lähdenpä soittelemaan kunnalliset nyt ainakin läpi. T:Ap

Kiitoksia asiallisista vastauksista ( yhtä lukuun ottamatta)

(ja on tälläkin hetkellä). En olen mitenkään uskollinen tietylle eläinlääkärille, vaan jos kyseessä on tällainen isompi juttu (joka siis maksaa enemmän), niin teen pienen soittokierroksen eri vastaanotoille. Hinnat vaihtuvat tiettyin välein ja usein leikkauksissa ne määräytyvät koiran koon mukaan.Ja vaikket pyytänyt kommenttia ko. operaatiosta, niin kyllä piilokives tulee aina poistaa, koska siinä on huomattavasti suurempi syöpäriski kuin laskeutuneessa kiveksessä! Ja kerran koiraa ei tulla käyttämään jalostukseen, niin välttyy se myöhemmällä iälläkin "pappojen vaivoilta" eli esim. eturauhasongelmilta. Ja on yleensä kastroidun uroksen koulutettavuuskin parempi, kun ei tarvi haikailla naisten hajujen perään...

mutta me käytiin HauMaussa kastroimassa kissa. Se on tosi kiva eläinlääkäriasema. Kissa maksoi muistaakseni vähän reilun satasen. Niillä on nettisivut, ja siellä taitaa olla hinnasto.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat