Vierailija

Epäilen että on virtsatulehdus. Mistä sen tietää jos se on mennyt munuaisiin? Lääkäri vasta ke. Rv 11.

Kommentit (3)

yleiskunto menisi nopeasti huonoksi, olisi pahoinvointia, ja selkää jomottaisi munuaisten kohdalta. Virtsassa olisi verisoluja (-> ruskea/punertava virtsa). Hoitona olisi antibioottikuuri suoraan suoneen, eli se ois viikon sairaalareissu.

Edellä kuvatut oireet eivät kuitenkaan lievinä merkitse automaattisesti munuaistason tulehdusta: kun tulehdus leviää ylemmäksi virtsateihin kipu voi heijastua munuaisaltaisiin asti, mutta kyse ei kuitenkaan ole munuaistason tulehduksesta.Tulehduksen saa nopeasti pois kotikonstein, mutta raskaana ollessa kannattaa varmistaa ettei se jää edes lievänä. Sinuna menisin heti aamusta terveyskeskukseen ja antaisin virtsanäytteen. Luotettava tulos saadaan kun virtsa on ollut rakossa ainakin 4 tuntia - se voi olla vaikeaa jos on virtsatulehdus, mutta aamulla saa helposti yön aikana kertynyttä virtsaa.Lievän virtsatietulehduksen saat pois kotikonsten: juo RUNSAASTI VETTÄ! Virtsa huuhtoo pois bakteereja, ja elimistösi jaksaa puolustautua paremmin kun se ei kärsi kuivuudesta. Lisäksi on tärkeää LEVÄTÄ. Kolmas keino on alapään pesu viileällä vedellä, ja sitten öljyät virtsatien aukon alueen (estää hankautumista ja suojaa bakteereilta). Muista myös välttää kaikkea sellaista, mistä peräaukon bakteereja saattaisi kulkeutua virtsatien alueelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

takaisin, joka paikkaan särki, lihakset aivan jumissa. Välillä oli kuuma ja sitten taas kauhea vilu. Olo oli kaikin puolin kamala! En ole kyllä ikinä ollut niin huonossa kunnossa kun silloin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat