Vierailija

arkikäytössä Savoniaa (jep, tylsää....)

juhlakäytössä MemoryArkikäyttöön olisi kiva saada joku uusi sarja.... :)

Sivut

Kommentit (33)

Pikkulusikat ja jälkkärilusikat Savoniaa. Lisäksi on joku vanha sarja olisikohan Hackmanin tms. muinainen joka on äitini isän äidin kihlajaislahja. Sitä ei tosin käytetä kun haarukoissa on niin julmetun isot piikit että menee poskesta läpi :D Scandiasta tykkään just siksi että ne on pieniä ja suuhun mahtuvia, tosin kahvilusikat liian pieniä, siksi ne onkin Savoniaa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lähinnä kakkoskämpän lähiseudun kirpputoreilta ja antiikkimessuilta. Yleensä olen maksanut noin euron per väline, jos oikein muistan. Mulla on Sorsakoskia suurin osa, mutta jotkut taitaa olla Fiskarsia ja ettei jotkut olisi jotain Billnäsiä tms. ja sitten jotkut tais olla ruotsalaisia. Mut suurin osa on ihan Sorsakoskia ja kaikki tyyliltään samantyyppisiä.Onko muuten joku aterinfriikki nähnyt viime aikoina Amefan koristeellisempia aterimia jossain?Olisi kiva nähdä nämä esim. luonnossa:http://www.amefa.com/index.php?id=65ja samoin esim. meksikolaista ruokaa olisi kiva pistellä tämmöisillä:http://www.amefa.com/index.php?id=64Amefan laatu on ollut ainakin minusta ihan loistava ja hintakaan ei ole niillä paha, joten jos jostain löytäisin, niin voisin sortua ostamaan ja heittää sitten vaikka Ikean aterimilla vesilintua.

Kotoa löytyy arkikäytössä Hackmannin Careliaa ja Savoniaa ja Iittalan Mangoa ja juhliin on Chippendale teräsversio.Kakkoskämpältä löytyy arkikäyttöön italialainen aterinsarja, Ikean aterinsarja ja erinäisiä kirpputorilöytöjä. Juhlaan siellä on Amefan Romantica tms. en ihan varma ole tuosta nimestä. Tämä viimeiksi mainittu on minusta kaikista ihanin meidän aterimista, harmi vaan kun sitä ei enää saa, olisin ostanut kotiinkin, jos olisi saanut.Niin ja lisäksi löytyy vielä Chippendalet tosi juhlaan hopeisina ja tulevaa mökkiä varten olen ostanut niitä vanhaa "mummolasarjaa" olevia aterimia, lähinnä siis Sorsakoskea ja vastaavia.

Savoniaa 12:lle + muutama ylimääräinen, ihanan selkeä ja yksinkertainen (kuten minäkin :D). Niin ja sitten on Swingiä vissiin 6:lle, mutta laatikossaan ovat edelleen, kun en tykkää mallista. Joululahjaksi saatu työpaikalta.

Onko tuo Kievari sellainen, joka on muuten kuin Savonia, mutta siinä on musta kädensija, joka on kiinnitetty sellaisilla metallisilla kiinnittimillä? Jos on, niin äidilläni on sitä. Ja äidiltä löytyy myös aika montaa muutakin mielenkiintoista ja kaunista sarjaa, ainakin Memoryä on ja sitten joku sellainen, jossa varsi on vähän kuin kukka. Meillä on molemmilla ihan hirveästi astioita ja aterimia, mutta varsin vähän samanlaisia.

juhlaan artik (tusina)

arkeeen savonia (reilu tusina)lisäksi hopeisista välineistä löytyy suomi-sarjaa kahvilusikoita tusina ja erilaisia ottimia chippendalea. Näistä en itse pidä, mutta mammat keränneet.Sorsakoski laitettiin just pois arkikäytöstä. Kyllä sitä oli käytetty!! Isomummolta perityllä kalustolla mentiin opiskeluajat. Nyt panostettiin sitten savoniaan.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat