Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Huomasin, että aamut sujuu ilman kiukutelua ja päästään ajallaan lähtemään kun lapset katsoo samalla telkarista lasten ohjelmia kun ne pukee ja syövät.

Koululaisellekin on hyvä sanoa, että kun se ja se ohjelma on loppu niin täytyy lähteä.Mitä mieltä olette ?

Kommentit (7)

Lapsi katsoo telkkaria ja syö aamupalaa, kun muumit loppuu täytyy alkaa pukea ja laittaa telkkari kiinni. Äiti saa samalla syödä itsekin rauhassa ja lukea lehden ja usein ehtii jopa meikatakin, ennen kuin ne muumit loppuu ja lapsi vaatii huomiota. Miksi kärsiä huonoa omaatuntoa siitä että arki sujuu.

juuri näin Ei saa tehdä.Häiritsee lapsen keskittymistä ja kuluttaa energiaa ja mitä vielä, vie tilaa oppimiseltä? Mun mielestä jokaisen oma asia eli jos olet tällaisen tavan keksinyt niin onneksi olkoon, pääasia et aamut on ihanan rauhallisia. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvä oppia asiat tekemään siksi että ne pitää tehdä, ei siksi että niihin kepulikonsteilla houkutellaan.Ja hyvin sujuu telkkaria ilmankin, määrätietoisesti on siihen opastettu ja sitä myös vaadittu.

mutta meilläkin telkkaria katsotaan aamulla. Ei sentään aamiaisen yhteydessä, mutta sen jälkeen. Yleensä lapset siis syövät aamupalan ja sitten puetaan. Sen jälkeen isä lähtee suihkuun ja laittamaan itsensä lähtökuntoon ja lapset katsovat piirrettyjä sen ajan. Tai jos minä vien, niin käytän laittautumiseen sen ajan, jonka lapset katselevat piirrettyjä. Meillä tämä toimii parhaiten näin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat