Vierailija

.

Kommentit (15)

siis MIEHISTÄ enkä mistään samettihousu, sandaali, kauluspaita ja slipoveri nössöistä, mutta Karalahti edustaa "lurjus" -tyyppiä joka taas ei erityisesti kiinnosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ruma luuseri ja täysi idiootti, epämiehekäs vauva.Olen sitä mieltä että oikea mies ei tarvitse mitään puuduttavia aineita, hän kestää muutenkin itseään ja elämäänsä.

 

Sarjassamme epänormaaleita ilmiöitä tarkastelemme tällä kertaa suomea ja irrationaalista poliisi-poika suhdetta. Helsinkiläinen Jere Karalahti on tunnettu tuomioistaan huumerikollisena sekä toiminnastaan rikosjärjestöjen parissa. Normaalin tyypillistä ihmiselle josta huumeet ottavat vallan ja elämän realiteetit menettävät merkityksen. 
Asiasta tekee kuitenkin kummallisen se että samaan hengenvetoon hänen isänsä toimii Helsingin poliisissa ja tutkii muun muassa huumerikollisuutta. 
Suomessa poliisilaki sanoo että poliisin on oltava esillä niin ettei siitä poliisin arvo laske jokainen voi summata kuinka epäsymmetrinen "poliisin poika kuritta kasvaa" Karalahti- mainos ja pojan toilailut heikentävät kokonaisvaltaista uskottavuutta poliisiin pienessä suomen maassa.

Kuvassa Arto Karalahti

Lue lisää poliisin pojan kytkennöistä rikosjärjestöihin. Jere Karalahti on huono häviäjä
ja urheilijaksi hän on ainoastaan enää kuntosalien liikkuja markkinoiden itseään roskalehdistössä.

Jere Karalahti laiminlöi jopa oman lapsensa lue tästä.
 
http://www.karalahtiskat.blogspot.fi/

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat