Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kaikki umpeutuu vasta viikon, parin päästä. menee kai nimellä jääkiekkokypärä.

Kommentit (10)

juuri ostettiin JOFAn luistelukypärä kypärä 24,90e lauantaina. Lisäksi Tokannilla, Minimanissa... Citymarketissa luulisi olevan, ellei ole loppuneet.Kokemukseni mukaan punaisia ei saa tällä hetkellä enää mistää, mutta mustia, harmaita ja sinisiä kyllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei suojaa päätä yhtä hyvin ja toisekseen pyöräilykypärä täytyy heittää roskiin jos saa yhdenkin iskun. Luistelukypärä taas suojaa paremmin ja kestää toistuvia iskuja.Kannataako laittaa kypäriä huutikseen enää myyntiin? Mulla olisi kaksikin (toinen luistelukypärä, toinen jääkiekkokypärä) ja nyt vasta tajuttiin, ettei kumpikaan enää sovi lapsen päähän pipon kanssa. Aika vähissä nuo kaupoissa ovat, varsinkin jos haluaa jofan - urheiluliikkeet myivät "ei oo":ta, lopulta löytyi marketista, mutta ei sielläkään enää montaa ollut.

väreissä täytyy nyt tinkiä kun lustelukamat on kaupoissa kortilla, mutta kyllä pari-kolme urheilukauppaa kiertämällä kypärä varmasti löytyy. soita vaikka ensin, ettei tule turhaa reissua jos kauppaan on kovin pitkä matka.

jofan luistelukypärä, säädettävissä kokojen 49-56 välillä. Kuka haluaa ostaa, mitä tarjoatte?. Vain muutaman kerran käytetty eli erittäin hyväkuntoinen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat