Mitä mieltä av-mammat ovat tuoreesta kaupunkitutkimuksesta?

Vierailija

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200901128899845_uu.shtml1. Tampere

2. Oulu

3. Jyväskylä // HKI

...

viimeisenä, TurkuItse asustelen Jyväskylässä ja tykkään kaupungista. Jos johonkin pitäisi muuttaa niin ehdottomasti Tre tai Oulu (aivan kuten tutkimus osoittaa). 4. sijoittunut lappeenranta on vanha opiskelukaupunkini (LTY) ja tykkäsin kaupunkina, mutta jotenkin tuntuu vähän liian pieneltä(?). Toisaalta helsinkiä en pitäisi erityisen todenäköisenä muuttokohteena. Lähinnä ongelmia aiheuttaa korkeammat asumiskustannukset ja liian "iso" kaupunki. Tykkään siis käydä helsingissä (työni puolesta noin kerta kuukauteen) mutta en ehkä haluaisi sinne asumaan.

Kommentit (6)

Tykätään enemmän Helsingistä kaupunkina, mutta plussaa on Tampereella paremmat päiväkoti- ja terveyspalvelut on nopeammat, ei tarvi jonottaa niin paljon (meillä kuntoutusta vaativa lapsi).

...Helsingissä, Tampereella, Vaasassa, Turussa, Porissa ja Jyväskylässä. Laitan kaupungit tähän järjestykseen:1. Tampere

2. Turku

3. Jyväskylä

4. Vaasa

5. Helsinki

6. PoriEi, en valitettavasti asu tällä hetkellä Tampereella.

Tampereelle voitais muuttaa vaikka heti, se on kiva kaupunki. Jyväskylään myös, jos ois pakko. Oulu on ihan liian kaukana kaikesta ja eikös se ole aika ahdasmielinen ja paska kaupunki:)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat