Seuraa 

Olen kahden lapsen äiti, uusperheessä, jossa puolisolla ei kokemusta lapsista. Lasten oikea isä ei osallistu kasvatukseen, elatukseen eikä muutenkaan. Lisäksi hänen kanssaan ollut suhde rikkoi minut täysin ja olen joutunut käymään hirvittävän painajaisen läpi että jaksan edes elää.Olen miettinyt, saisiko tukiperhettä tilanteeseen jossa puuttuu toinen puoliso, mummolat, suku ja ystävätkin jotka katosivat entisen miehen aikaan. Olen ajoittain todella uupunut ja epätoivoinen. Toivoisin saavani tukea edes jostain! Puolisoni yrittää kovasti, mutta enempää häneltä ei voi vaatia, minä olen saanut kasvaa vanhemmaksi vuosia, hän kuukausia :|

Kommentit (4)

Pelastakaa Lapset ry sekä oman kunnan sosiaalitoimisto. Näiden kahden yhteistyöllä tukiperhe varmasti järjestyy, mutta odottaa pitää jonkin aikaa.

Vomia ja jaksamista sinulle!

Älä heti lannistu. Leskiperheille tukiperheet ovat kiven alla.Yksi tietämäni perhe sai tukiperheen sopimalla itse ehdokasperheen kanssa asiasta ja sitten sosiaalitoimiston väki tutki, onko ehdokas sopiva tukiperheeksi. Onnistui!Tukiperheiden saatavuus vaihtelee kunnittain.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat