Vierailija

Mikä on mielestänne iso/liian iso ikäero ensimmäisellä ja toisella lapsella? Mitä haittaa/hyötyä siitä voi olla? Itsekästä vanhemmilta?Meillä on reilun vuoden ikäinen tyttö, jota haluan hoitaa kotona kaksivuotiaaksi asti. Sen jälkeen kaipaisin työelämään; itse asiassa eräs isompi projekti on jo vähän suunnitteilla, sen parissa menisi useampi vuosi. Meillä on myös asunnon vaihto ja remontointi suunnitteilla, enkä haluaisi, että otamme itsellemme liikaa hommaa. Koin esikoisen ensimmäisen vuoden melko vaativaksi, vaikka myös monella tapaa ihanaksi, mutta en haluaisi laittaa itseäni siihen tilanteeseen, että olisi parivuotias taapero, vauva, remontti, kaipaankin töihin... Pelkään, että jos hankimme toisen vauvan liian aikaisin, koemme olevamme niin kiireisiä, että emme osaa nauttia niistä asioista, joita meillä on. Olemme alle kolmekymppisiä, joten sen puolesta ei vielä ole kamala kiire.Itsekästä? Vai ajattelevaista?

Kommentit (3)

ehkä ainut "vaara" tuossa on se, että sitten kun se ensimmäinen on siinä 5v tai enemmänkin niin kynnys aloittaa kaikki alusta saattaakin nousta korkeammaksi.

Toisaalta isommasta lapsesta on enemmän apua vauva-arjessa ja se arki muutenkin sen kannalta helpompaa, että ei sitä toista taaperoa siinä ole jaloissa. Ja tytöt yleensäkin vissiin aika innokkaita sitten myös siitä vauvasta.Mutta jos vähänkin epäilyttää, että väsyisit pian vauva-arkeen (mieli halajaa töihin, remonttiprojektia päällä jne) niin lykkää toki asiaa edes jonkin verran. Ja jos muutatkin mieltäsi, niin mikäänhän ei sitten estä aloittamasta vauvaprojektia =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat