Vierailija

-kirkkaat valot päälle

-kovaan ääneen ilmoitus: "no niin, nyt ylös, nyt täytyy lähteä"seuraus: lapsi herää itkien ja aamu on pilallaNäin siis tapahtuu mikäli en ennätä väliin ja ole koko ajan vahtimassa ettei lasta herätetä tällä tavoin .Herään itse vain n. 10 min ennen lasta, jossa ajassa laitan itseni valmiiksi, jotta voin sitten keskittyä lapseen.Mielipiteitä?

Sivut

Kommentit (48)

Millähän lailla tätä pitäisi kysyä,että saisit asiallista palautetta.....meillä sama ongelma,tosin olemme eronneet ja lapsi ei tuosta isänsä tavasta pidä.Olen puhunut ja lupasi olla "iisimmin".äiti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta yleensä on niin, että ihmiset heräävät itsestään kunhan ovat nukkuneet tarpeeksi. Jos herääminen on kovin vaikeaa niin on herännyt kesken uniensa jolloin ei ole vielä ollut valmis.

saamaton tossukka. Mitäs tänne tuut rutiseen. Sano miehelles ja josset uskalla niin anna miehelles monoo.So simple eikä tartte tyhmiä täällä kysellä.

Ja. niinhän se oli, että kaikkien lasten pitää nukkua ja herätä kuten teillä?

Vai miten se oli...

Lainaus:

Jos noin pieni lapsi pitää herättää säännöllisesti, niin silloin lapsi kyllä nukkuu liian vähän. Pitäisikö teidän miettiä unirytmiä hiukan uusiksi.

Onko valojen päälle laitto ja "nyt ylös"-kehotus joku ihmisoikeusrikkomus nykyään? Jos on, niin älä vaan kerro neuvolassa, siitä voipi tulla päiväsakkoa.

vie alakerran sohvalle hetkeksi heräämään (torkkupeitto päälle).

Pitää valot himmennettyinä koko ajan. Poika (4v) heräilee rauhassa, isä valmistaa sillä välin kaakaon ja purtavaa lapselle. Sitten iskä hakee lapsen syliinsä ja pitää siinä hetken, kunnes lapsi rauhassa ihan hereillä, pukee lapselle vaatteet, poika syö, hampaitten pesu ja liikkeelle.

Aikaa tähän ei kulu paljoakaan, koska kaikki tehdään niin lempeästi, ettei lapsi laita vastaan, eikä hermostu. Ovesta lähtevät nauraen liikkeelle ja hoitopäivä alkaa iloisesti. Näin meillä;)

tosin heille ei karjuta mitään, vaan heräävät siihen valoon ja hipsivät sohvalle pukemaan. aamuisin varataan aikaa yleensä 1-2 tuntia.

puolituntia sais mutkin kiukkuiseksi, miettikää nyt joka aamu alkais ajatuksella, et taas on huono kiireinen aamu..ole siinä sitten päivänsäde

ja mene itse herättämään lapsi. Itse olen aika lempeä herättäjä, koska 4-vuotiaani on hyvin tempperamentikas ja samalla herkkä tyyppi. Parhaiten aamu lähtee käyntiin, kun hänet herätetään leikkisästi ja lempeästi ja otetaan syliin halimiseen. Tähän heräämiseen kyllä menee 10 minuuttia tai yli, mutta en minä itsekään tykkäisi herätä liian rajusti.

sillä uskon, että olet puhunut asiasta miehesi kanssa, ja jos sattuu olemaan yhtä jääräpää kuin meikäläisen mies, niin ei toi puhuminen auta, ennen kuin mies itse alkaa ajattelemaan asiaa tarkemmin. Meillä tosin ei tuossa herätysasiassa ole tuota ongelmaa.

Meillä pitää tyttöä (5v.) alkaa herättelemään jo tuntia ennen lähtöä (ja silti usein tulee kiire), on siis tosi hidas aamutoimissaan (kuten äitinsäkin), itse herään 2 tuntia ennen lähtöä (pitää saada herätä rauhassa). Meillä kyllä nousee hyväntuulisena, mutta kiukuta alkaa yleensä pukemisvaiheessa. Nuorempi herää toistaiseksi itsekseen jo hyvissä ajoin.

Meillä ei ainakaan voida laittaa tyttöä aikaisemmin nukkumaan, menee jo nytkin klo 20 ja herätys on 3 kertaa viikossa klo 7.30, muina aamuina saakin nukkua niin pitkää kuin nukkuu (yleensä klo 8-8.30).

Ap, miten ihmeessä saat itsesi kuntoon 10 minuutissa, minulla kun menee tunti ja en edes juurikaan meikkaa yms.

Ja muille, voi se mies silti olla ihan hyvä puoliso ja isä lapsilleen, vaikka jossain asiassa ei niin toivotusti. Olisi kyllä kiva kun täällä voisi keskustella ihan asiallisestikin.

on julmaa herättää lapsi pistämällä valot päälle? Ei nyt tajua ei. Näin meillä herätetään vanhemmatkin tarvittaessa. Ainiin, mehän eletäänkin todellisuudessa eikä jossain hattarapilvessä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat