Vierailija

Epäilen, että mulla on poskiontelontulehdus. Niin, olen siis 4. kk:lla raskaana. Olen käyttänyt "sarvikuonoa" poskionteloiden huuhteluun ja höyryhengittänyt. Parina päivänä söin myös parasetamolia, kun päänsärky ei hellitä.Meillä neuvolassa luvataan päivystää arkisin klo 12-13, mutta ei oo eka kerta kun numerossa ei vastata... Vois kai sitä johonkin palvelupuhelimeenkin soittaa, vaikka tuskin ne osaa mitään sanoa. Perjantaina on neuvolalääkäri, mutta voimat alkaa olla jo aika lopussa...

Kommentit (9)

Mulla oli viikon verran pää ja poskiontelot kipeet ja neuvolalääkäri sano, että jos ei seuraavan viikon kuluessa mene ohi, niin sitten kuuri. tosin itse olin sitä mieltä, että menee ohi itsekseen, kun en yleensäkään tarvi niihin kuuria ja niin menikin parin päivän päästä.

Ajattelin, että neuvolasta osaisivat kertoa, mitä voin tehdä, kun olen raskaana, tai että onko hyötyä lähteä istumaan johonkin terveyskeskuksen päivystykseen, jos eivät voi antaa mitään lääkettäkään. Tai siis olisin kysynyt neuvoa, kun en tiedä... Taitaa pää olla vähän sekaisin kuumeesta ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei poskiontelotulehdus kuulu neuvolassa hoidettaviin asioihin, vaikka raskaana olisitkin... Mitä se terkkari siellä voisi tehdä??? Sanoa "voi, voi kun oot kipeänä, yritä parantua"... Paljonko se sun oloa helpottaa? Lääkäri tekee diagnoosin ja tarvittaessa määrää lääkekuurin.

Ihme, että niitä vieläkin määrätään, vaikka tuo on lääkäreitten tiedossa. Ihmiset syö antibiootteja eikä tauti parane yhtään sen nopeammin kuin ilman niitä.

Ja parempi raskaana hoitaa itsensä kuntoon! Sairaus vie voimat ja ei se pitkittynyt infektio ole hyväksi vauvallekaan. Eli eiku lääkäriin...

Noita antibiootteja on kyllä olemassa. Minulla on 2:ssa raskaudessa kolmesta ollut poskiontelontulehdus, joka ei häipynyt muilla konsteilla.Poskiontelontulehdus ei tosin välttämättä ole mikään päivystysasia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat