Vierailija

sen tumman kaverin helluntailainen äiti? Aika jännä näkökulma uskovaisten yleisen suhtautumisen tuntien.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse olen tiukkapipoinen uskovainen, enkä haluaisi kirkon vihkivän homoseksuaalien parisuhteita. Mutta jokaisen homoseksuaalin oikeutta turvalliseen elämään ilman vainoa ja väkivaltaa olisin valmis puolustamaan, ja uskon, että tämä koskee kaikkia uskovia ihmisiä.Ja toki oma lapseni olisi rakas kaikista olosuhteista riippumatta. Nuo väkivaltaiset homoseksuaalien pahoinpitelijät, mitä elokuvassa sivuttiin, ovat varmasti muita kuin uskovia ihmisiä.

Lainaus:

Mutta jokaisen homoseksuaalin oikeutta turvalliseen elämään ilman vainoa ja väkivaltaa olisin valmis puolustamaan, ja uskon, että tämä koskee kaikkia uskovia ihmisiä..
No voi KIITOS että ette suvaitse vainoa ja väkivaltaa. Miten JALOA.Henkistä väkivaltaa kyllä olette valmiita suvaitsemaan, mutta sehän ei ole väkivaltaa ollenkaan. Mitä kamalaa siinä nyt on, että sanotaan ihmiselle suoraan, että a) sinun ei tule koskaan elämässäsi harrastaa seksiä, b) sinun ei saa etsiä itsellesi parisuhdetta ja elää rakastamasi ihmisen rinnalla, c) sinun ei saa kokea mitä on vanhemmuus, perhe, jatkuvuus, vanhuus lastenlasten äärellä. Eihän tämä ole paljoa pyydetty olenkaan, ehei. Rikollisetkaan ei tosin joudu vastaavia lupauksia tekemään, mutta homoushan on vissiin niin hirveä rikos ihmiskuntaa vastaan, että siitä ansaitsee murhaajaakin pahemman tuomion.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat