Vierailija

"koulu on kamalaa"-asennetta. Minua se harmittaa. Tyttö aloitti koulun tosi innoissaan, ja enimmäkseen tykkää koulusta nytkin, mutta kaveri aina narisee, kuinka ikävää koulussa on jne. Tytön kaverilla on oppimisvaikeuksia, omalla tytöllä ei, sekin varmaan vaikuttaa viihtymiseen. Mutta mitä tehdä, että tyttö ei oppisi tuollaista asennetta?

Kommentit (4)

tosi "upee" asenne.=D Uskomattoman positiivinen ja iloinen ihminen.;)"jossain vaiheessa niitä ongelmia tulee kumminkin." Hahhah.:)Ap, sinä voit puhua päinvastaista ja myös tälle kaverille myös. Voit avustaa tyttöjä, varsinkin tätä kaveria löytämään koulusta ne positiiviset puolet.

kuten esim "koulussa tapaa/näkee kavereita, siellä SAA oppia uutta, opet on kivoja" jne.. mieti mikä teidän koulussa on tosi hyvin ja kehu paljon. Myös tytön kaveria voit kehua kun hän edistyy koulun käynnissä.Ekaluokkalaiselle koulu on uusi asia ja raskastakin välillä. Mutta tuskimpa kaveri pystyy sinun tytön asennetta muuttamaan! Jos tyttösi oppii helpolla ja pitää koulun käynnistä.

Tuo on aina inhottavaa, kun lapsi oppii kaveriltaan ei-toivottavia asioita. Ihan tuollaisesta ei nyt kuitenkaan oikein voi kieltääkään kaveruutta. Mutta sen verran julma varmaan olisin, että selittäisin omalle lapselleni ihan suoraan, miksi tällä kaverilla on sellainen asenne (koska hänelle koulu on vaikeaa ja ihmiset usein sanovat, että sellainen on tyhmää tai turhaa, missä he eivät ole hyviä) ja että sellainen asenne on ihan tyhmä ja että oman lapsesi suusta et halua kuuölla mitään sellaiseen viittaavaakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja manipuloitavissa että hän uskoo ja tekee niinkuin kaverinsa sanoo, niin mitäpä tuohon puuttumaan, jossain vaiheessa niitä ongelmia tulee kuitenkin

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat