Vierailija

aivan mahtavat meriitit hänelläJani Sievinen pyrkii europarlamenttiin

12.1.2009 12:53Demarien tuore ehdokas ponnistaa peruskoulupohjalta.Entinen huippu-uimari Jani Sievinen on ilmoittanut pyrkivänsä europarlamenttiin tämän vuoden eurovaaleissa. SDP:n ehdokkaan äänitavoite on 50 000 ääntä.- Vaalikampanjan budjetti on 30 000 - 50 000 euroa, Sievinen kertoo Iltalehdelle.Sievinen on käynyt ainoastaan peruskoulun.IL

Kommentit (12)

Tää on niin surullista että julkkikset pyrkii kansanedustajiksi ja europarlaamentaarikoiksi. Ikään kuin politiikon työ olisi jotain kansikuvapojan ja tytön hommaa ja tällä viittaan Tanja Karpelaan ja Jani Sieviseen.Ymmärtäisin jos Jaana Pelkonen pyrkisi kyseisiin paikkoihin hänellä sentään takana valtiotieteen opiskelut. Lisäksi fiksu kaikin puolin ei mikään hömppähömppä.Sanottava on se etten kyllä kokoomusta äänestä missään vaaleissa se on päivän selvää. Äänestän joko vihreitä tai perussuomalaisia ja ennemmin kommunisteja ja kristillisiäkin kuin valtapuolueiden ehdokkaita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

paikka ja niihin täytyy valita mahdollisimman älykkäät, kokeneet ja sosiaaliset ihmiset. Ei sinne voi lähettää ketään harjoittelemaan. Miksi ihmeessä joku pk-pohjalta ja uimaritaustalla kokee olevansa sopiva edustaja Suomelle?

Tulee mieleen mikä on se osaaminen jonka vuoksi Sievinen voisi olla parlamentin jäsen. Hyvä uimataito ei vaan riitä.Kielitaitoakin olisi syytä olla, muutakin kuin puhekieli uintitermien lisäksi suomeksi ja englanniksi.Jotain kokemusta politiikasta olettaisin parlamentaarikon tarvitsevan. Vuosia kunnallispolitiikka ja mieluiten kokemusta kansanedustajana.Jos Sievinen tulee valituksi ihmettelen sitä kovasti.

ja varmaan menee läpi kun kaikki taunot äänestää julkkiksia. Olen sitä mieltä että hyvä on kun eri yhteiskuntaluokista saadaan ihmisiä politiikkaan, mutta kyllä niillä peruskoulupohjalta ponnistavillakin pitää olla jotain sanottavaa, kielitaitoa ja etenkin aivoja. Viimeksi mainuttua kovasti epäilen Sieviseltä löytyvän....

Höh, pitäähän sen saada hyväpalkkanen duuni kun on nuori vaimo elätettävänä ja lisää lapsia takuulla tulossa. Talokin pitäisi rakentaa pikaisesti.

pakollinen kaikille päättäjille. Siellä on jo kunnallistasollakin niin monta uimamaisterin papereilla, ettei siihen ole kansantaloudella varaa. Kyllä on demarit sitten surullisia luusereita jos oikeasti ottavat Sievisen ehdolle.

ja pointtisi oli? se Janin koulu?Minusta näin parlamentteihin täytyykin pyrkiä ja mielellään valita ihmisiä kaikista ryhmistä. Niin koulutettuja kuin kouluttamattomiakin, vanhoja, nuori, miehiä naisia, mustia, mustalaisia, perussuomalaisia, sossuja, vihreitä, kettutyttöjä, ydinvoimavastaisia ja myönteisiä jne.Pelottaa ajatuskin jos vaikkapa Europarlamentissa olisi pelkästään yli 50v akateemisia...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat