Seuraa 

Kertokaa hämeenlinnalaiset oletteko tyytyväisiä eloonne kyseisessä kaupungissa? Lähinnä lapsiperheen näkökulmasta.

Mikä siellä viehättää ja mikä taas mättää? mitkä on parhaita alueita? Ihan mitä vaan saa kertoa!

Harkitsemme vakavasti muuttoa sinne, mutta kummallekin kaupunki on suht vieras. Olemme helsingistä ja nykyisin Hyvinkäältä.

Entä onko kokemusta Luolajan kaupunginosasta ja koulusta?

Kommentit (3)

Kyselin lähes samaa sua pari päivää myöhemmin. Meillä tuo elämisen kulku menee Forssa-Helsinki ja ehkä Hämeenlinna. Mies kun opiskelee siellä ja kulku Hkistä on osoittautunu aika rankaksi- päivät venyy helposti 12h tai yliki. Olisi sitä perheen isukkia kiva enenpi nähdä.

Meille Hml on sen verran tuttu, et nuoruusvuosina sinne on vanhemmat kärränny vaateostoksille. Hyvä fiilis on jääny. Ja mitä netistä on etsiskelly niin harrastusmahdollisuudet on vissiin ihan hyvät. Luolajan läpi on tullu ajettua useasti, sinne pukkaa aivan hirveästi uusia taloja. Luulisin, et on varsin vireä alue tulevaisuudessa. JA mitä olen ymmärtänyt päivähoidon ihmisten kanssa jutellessani puhelismessa (tytöille hoitopaikkaa hakiessa) niin panostavat kyllä lapsiin ja nuoriin. eEivät vaikuttaneet ollenkaan niin "poikkivenytetyiltä" kun saman alan hlöstö pk-seudulla.

eiköhän se ole ihan kiva paikka asua. Ja kaikkeen sitä nopeesti tottuu, kai. Oliskko innostunu pitään yhteyttä lähes samas tilanteessa olevan kanssa?

Vuoden vanhaan viestiin törmäsin, ja edelleen on kiinnostusta millaista on Hämeenlinnassa asua lapsiperheen kanssa. Mikä olisi hyvä ja sopiva kaupungin osa, ja millainen tilanne on päivähoidossa? Täytyy varmaan ryhtyä soittelemaan jonnekin, mutta olisi kiva kuulla kokemuksia :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat