Vierailija

Laitoin molemmat lapset äsken vaunuihin nukkumaan ja kävin miettimään että tulikohan pienille liikaa vaatteita päälle..

ihan uteliaisuuttani tulin teiltä kyselemään että minkä verran te puette missäkin säässä lapsillenne päälle..

esim.

+15

+10

+5

0

-5

-10

-15ja mitä pidätte pakkasrajana? meillä se on esikoisella n.-15.. ottaa vain 45 minuutin unet. jos ei tuule niin olen laittanu myös n.- 17 ulos nukkumaan 20 minuutiksi..pieni kun ei sisällä suostu päivällä nukkumaan.. ja ilta on kamalaa kiukkuamista jos ei päikkäreitä nukuta. vauvaa en ulos ole laittanu jos on yli -10 astetta.. kun päikkärit sisälläkin nukkuu ihan hyvin.Puetteko kaikille lapsille saman verran päälle? (vauvalle ja taaperolla)

Kommentit (4)

ja lapselle (1v5kk) puen pakkasella bodyn ja sukkiksien lisäksi jalkoihin villasukat, käsiin Ruskovillan alustumput, päähän Ruskovillan kypärämyssy ja fleecehousut ja -takin. Tällä setillä tarkenee kyseisessä makuupussissa neljän tunnin päikkärit, vaikka pakkasta on yli 17 astetta. Tuolla kelillä oli posketkin aivan lämpöiset.Nyt kun lämpötila on ulkona +3 astetta, niin päällä on sukkikset ja body, villasukat ja Ruskovillan tumput ja kypärämyssy. Varalle laitoin vielä ohuen puseron, koska jätin pussin suuaukon enemmön auki, ettei ihan läkähtyisi. Kohta kolme tuntia ukuttu, joten saas nähdä kuinka hikisenä taas herää.Meillä ei vielä ole liian kovia pakkasia ollut kahteen talveen nukuttaa ulkona. Maksimi on ollut tuo -18 astetta, mitä nykytalvena on ollut. Koskaan ei ole kotona ollessa ollut tarvetta nukuttaa sisällä, joten ei ole vertailukohdetta kauanko sisällä unia vetelisi.Viime vuonna vauvaiässä puin samanlaisella varustuksella ulos nukkumaan kuin mitä nyt taaperoiässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

minkä hintaisia lämpöpussit on ? meillä on kantokoppa joka on samalla lämpöpussi mutta se on niin avonainen etten uskalla lasta sinne laittaa ilman toppahaalareita tai kevyttoppahaalaria..

Jos asteita paljon yli +10, laitan päälle kevyttoppahaalarin sisävaatteiden päälle.

Jos asteita +3 - +10, laitan sisävaatteissa lämpöpussiin ja kypärämyssyn päähän.

Jos lämpöä nollan kieppeillä tai pakkasta, laitan ohuen villahaalarin sisävaatteiden päälle ja sitten lämpöpussiin. Kovalla pakkasella (-10 tai enenmmän) laitan vielä paksuhkon kaulurin suojaamaan kaulaa.

Ja tietenkin aina lapaset käsiin ja sellaiset untuvatossut jalkoihin.Pakkasrajaa ei ole vielä tullut vastaan, parhaimmillaan on tänä talvena nukkunut -18 asteen pakkasessa 3 tunnin päiväunet tuolla villahaalarilla ja lämpöpussilla ja oli kyllä tosi lämmin kun otin unilta sisälle.Ehkä meidän tyttö on harvinaisen lämminverinen, mutta hirvittää kun ihmiset pukevat monta kerrosta lapsilleen, olen ihmetellyt että voiko joku lapsi olla hikoilematta sellaisissa pakkauksissa mitä välillä näkee...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat