Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

onko kellään minkäänlaista tietoo tälläisesta.. mulla on synnytyksestä reilu4kk. jälkivuoto kestin4vko hais tosi hirveelle!! (ja sit heti alko menkat normi kierto) valkovuoto on jojomaista, joskus hieman kellertävää/haaleen vihreetä ja haisee epämiellyttävälle?? enne ei haissut. luulen ettei se oo hiivaa ku ei kutise lainkaan. yleis hygieniasta huolehdin. voiko johtua synnytyksestä??

auttakaa pliis

Kommentit (2)

Onko kuumetta, alavatsakipuja? Synnytyksestä jo melko pitkä aika, että sinänsä ihan sen piikkiin en enää laittaisi mitään. Valkovuodosta vois ottaa esim. bakteeriviljelyn. Haju voi tietysti johtua jostain muusta hormonivaikutuksesta jos voit muuten ihan hyvin. Vaikea arvailla näin etänä.

tosi hyvin kyllä voin mut alavatsassa on kyllä ollut välillä ihmeellistä kipua nyt ku tarkemmin aattelee. pari päivää sen jälkeen ku laitoin ton viestin nii vuoto on kyl tasottunut eikä haise niin pistävästi. mut sillai ihmettelin asiaa ku yleensä puhutaan et limakalvot kuivuu ku imettää nii musta tuntuu et ne o entistä kosteemmat. hormoonit hyrrää:)kiitos sinulle!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat