Vierailija

Miksi ette ole hankkineet ja onko pyykissä kova homma? Montako lasta & iät?

Sivut

Kommentit (37)

Lapset nyt 3,5 ja 1,5.Enpä ole koskaan tullut edes ajatelleeksi, että tarvisin kuivausrummun. Kesällä kuivaan pyykit ulkona ja talvella sisällä. Meillä on kaksi kokoontaitettavaa kuivaustelinettä ja ne riittää useimmiten ihan hyvin. Sisälle tulevasta kosteudesta on ihan hyötyäkin talvisaikaan, kun muuten on kuiva ilma. Meillä on kyllä aika iso asunto, noin 70 neliötä. Pienemmässä tulisi varmaan pyykinkuivaus ongelmaksi. Meillä on molemmilla lapsilla käytetty kestovaippoja, joten pyykkiäkin on pesty.En aio hankkia kuivausrumpua. Pidän sitä turhana, koska saan pyykit kuivaksi muutenkin ja sähköä kuluu ihan riittävästi ilmankin.

Kuivaushuone on, mihin vien lakanat ja pyyhkeet. Iso apu!Meillä lapset 6 kk ja 3 v. Kyllähän tuota pyykkiä riittää. Joka pv pyörii kerran tai pari tuo kone.Haluttiin pitää pesukoneen päällystä hoitotasona.Hyvin pärjätään!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hankittiin rumpu, kun viides lapsi syntyi ja en ymmärrä miten olemme pärjänneet ilman!? Asumme 80m2 ok-talossa, jossa ei pesuhuonetta(vain pieni wc) eikä siis kunnon tiloja pyykin kuivaukselle sisällä. Erillinen pihasauna löytyy, muttei sinnekään mahdu kunnolla pyykkiä kuivumaan.

Meillä lisäksi koiria ja kissoja, eikä enää, niinkuin narulla kuivatetuissa , karvoja puhtaissa vaatteissa.

Toki edelleen kuivaan esim. lakanat/pyyhkeet, eli vähiten karvoille altistuvat, ulkona narulla kesät talvet.

itseasiassa en ole edes perehtynyt koko laitteet toimintaperiaatteeseen? Miksi niitä pyykkejä ei voi ripustaa narulle? Linkouksen jälkeen (materiaalistas riippuen) noin 6h kuivausnarulla riittää

Lapsia on kaksi, toinen niistä vauva. Oman pesukoneen kyllä haluaisin jos sille olisi tilaa, mutta mulla on huonoja kokemuksia kuivausrummuista - vaatteet ovat kutistuneet ja menneet nyppyisiksi tosi nopeasti.Kuivaamme pyykit taloyhtiön pyykkituvassa, jossa on sellainen puhallin.

Kaksi leikki-ikäistä (ja sotkuista) lasta, pyykit kuivuvat kahdella telineellä kylpyhuoneen "pyykkipuolella" vuorokaudessa. En ole edes osannut kaivata kuivausrumpua :)

Ei mahdu jäkrevästi meille - ja kun ei ole ollut, ei ole osattu kaivata. Lapset nyt 5 ja 4v. Eikä olla kestovaippailtu ;)Pyykinpesussa ja kaikessa muussakin oli vauvavuosina kova homma, kun molemmat nukkuneet todella huonosti... mutta kun kuopuksen ollessa 1v. vihdoin alkoivat nukkumaan niin alkoi kaikki muukin sujua.

itseäni nukkaisiin vaatteisiin, se on suurin syy rummuttomuudelle. Toiseksi pyykit kuivuu hetkessä narulla ja meillä on ihan hyvä ilmanvaihto joten mitään kosteusongelmariskejäkään ei ole. Ainoa haittapuoli narukuivatuksessa on vaatteiden käsittelystä aiheutuva pöly, josta syystä olen miettinyt pesukoneesta luopumista ja siirtymistä pyykkituvan käyttäjäksi.

lapsi 6 kk. pyykki pestään koneessa ja narulla kuivataan. kaiksita ekolokisinta! kuivaus rumpu on kaikista pahin ja turhin sähkösyöppö mitä jkotitaludesta voi löytyä!! heivaa sinäkin se kuivausrumpu sinne ja syvälle ja ajattele maapalloa ja ilmaston muutosta.

meillä ei ole ollut koskaan kuivausrumpua.

Lapset 12v,6v ja 3v.

Toisen lapsen syntymän aikoihin ei ollut edes omaa koneta, vaan taloyhtiön koneella pesin pyykit.

Ennen kolmannen syntymää muutettiin ok-taloon, jossa kodinhoitohuone. Mukaan tuli 10-vuotta vanha pesukone ja sillä pestään edelleen pyykkiä. Pesutornille on kodinhoitohuoneessa paikka, mutta kuivausrumpua ei aiota hankkia, koska pyykitkuivuvat hyvin ilman sitäkin ja kuivausrumpu vie paljon sähköä.

pyyhe on parempi kuin sellanen pehmyt. Ei se pehmee pyyhe etes kuivaa kunnolla ihoa.:) Jos joku ymmärtää. Ai, että pidän siitä kun pyyhe on tosi karhee, oikee kunnon frotee-sellainen.;) Saa kunnolla kuivata ittiä...Lainaus:

meillä oli kuivausrumpu ed. asunnossa 2,5 vuotta ja käytin sitä ehkä viisi kertaa sinä aikana. Nyt uuteen asuntoon en edes sitä halunnut. Ja mielestäni vaatteet kärsii enemmän kun sitä käyttää, mitä nyt olen katsonut esim. siskon lasten vaatteita, heillä käytetään kuivausrumpua ja paljon.

Tietty pyyhkeet saattaa olla ihanan pehmeitä kuivausrummussa käytettyä mutta sen takia en sitä hanki.

Meillä on 3-vuotiaat kaksoset enkä ole koskaan kaivannut kuivausrumpua. Pyykissä ei ole mielestäni ollenkaan kova homma, eikä ollut vauva-aikanakaan.

Ihan turha sähkösyöppö lisäksi. Meillä on isohko talo ja yksi ylimääräinen huone ilman mitään erityistä käyttötarkoitusta, joten se on meidän "kodinhoitohuone", jossa pyykit saa lojua rauhassa telineessä.

--- vaikka meillä on kuivausrumpu :) Vastaan siksi, että me hommasimme sen minun odottaessani 6 lasta.5 lapsen pyykin kanssa vielä pärjäsin, mutta aikalailla räjähtämisen partaalla oli pyykkivuori - siksi sen hommasimme, ja en pois enää antaisi :)Kuivausrumpu on sellainen kodinkone, jota ei sinänsä kaipaa, mutta kun sen saa, siitä ei voi luopua. Samaa sarjaa kuin yleiskone, tiskikone ja imuri. Ilman tulee toimeen, mutta niiden avulla elämä helpottuu huomattavasti. Ainakin meillä.7 x äiti

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat