Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tarkoitan siis sellaisia pidempivartisia lenkkareita, joita on mm. vikingillä ja superfitilla? Huomasin juuri, että meidän pojan vastaavat ovat jäämässä pieneksi :/

Kommentit (7)

Käy kiertelemässä, jos vielä löytäisit jostakin alesta niitä syksyn kenkiä. Joskus keväällä voi olla enää ihan jotain hajakokoja niistä varrellisista. Itse löysin viime keväänä Stokalta tarjouskorista muutaman parin varellisia kun olin ensin kaikki kaupat kiertänyt turhaan niitä etsimässä.

kiertelin Espoon Sellossa ja siis siellä oli tyttöjen väreissä pienempiäkin kokoja jäljellä ainakin eilen vielä sekä Halosella että K-kengässä. En kyllä katsellut kokoja tarkemmin, kun itse etsin pojan kenkiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja meidän lähimmän K-kengän kauppias kertoi tilanneensa nyt myös kevääksi Vikingin varrelliset goretexit. Vielä eivät ole saapuneet, mutta ilmoittavat sitten! :)

Eli kannattaa kysellä liikkeistä, mitä on tulossa. Itse etsin neljälle, joten hajakokoja en henkilökohtaisesti jaksa lähteä metsästämään! ;)

mutta pienimmän koko jäi uupumaan (kaapissa vielä syksyn 23, jotka jo hieman liian sopivat, joten etsin kokoa 24). Tänään sitten juoksin katsastamassa jämäpareja kaupoilla ja sain kun sainkin oikean koon ja alennuksella, tyytyväinen olen, vaikka vasta neljännessä kenkäkaupassa lykästi :) Nyt on kolmelle nuorimmalle lapselle kunnon kengät kevääksi odottamassa. Yleisesti kaupoissa oli poikien varrellisia välikausigoreja lähinnä isoja kokoja jäljellä, 28->, tyttöjen värissä, erityisesti niissä luumu/v.punaisissa oli enemmänkin kokoja ainakin K-kengässä ja Halosella. Varrettomia malleja tulee kyllä myyntiin kevääksi.

Missäpäin Suomea kiertelit noita kenkäkauppoja? Mä tarttisin tytölle kevääksi välikausigoret koossa 26 tai 27. Missä Halosessa ja K-Kengässä näit niitä "tyttövärejä"?

Jos netistä olet valmis tilaamaan niin barnskospecialisten.se :lla oli ainakin viikko sitten alessa aika paljokin varsinkin poikaväreissä. Tilasin tytölle yhdet vikingit (ja muutamat muutkin kengät:), hintaa oli n. 35 euroa. Minusta olivat edulliset, mutta mitä ne muuten tavallisissa kaupoissa maksavat?

Itiksen Haloseen (lähempänä meitä kuin Sello) ja siellä ois ollut viime syksyn välikausigoret 59,90 ja siitä pois 20 %. Meitä lähinnä olevassa K-Kengässä ei ollut ollenkaan syksyisiä välikausigoreja, mutta oli tullut uutta Vikingiä hintaan 69,90 €. Tilasin sitten tuolta ruotsalaisesta nettikaupasta, jossa Viking välikausigoret oli tytölle n. 36 € ja pojalle 39 €.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat