Vierailija

.

Sivut

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yhdysvallat sai aborttipresidentin (5.11.2008)Senaattori Barack Obama tulee olemaan Yhdysvaltain aborttimyönteisin presidentti. Hän on poistamassa kaikkia rajoituksia eli Obama kannattaa täysin vapaata aborttia syntymään asti mistä syystä tahansa. (Youtube-lupaus allekirjoittaa FOCA, Freedom Of Choice Act) Kts myös tästä. Obaman valtakausi tulee merkitsemään yhä useampien lasten teurastusta.

että laissa on kyse raskauden toisella kolmanneksella tehtävästä abortista eli käytännössä 20+jotain viikoille.

Eivät siis ole sallittuja loppuun asti!

(en kuitenkaan ota kantaa asiaan, kerron vain mitä olen lukenut)

vaan murhasta. Joten enpä oikein usko, että edes jenkkilässä tuollainen voi mennä läpi, vaikka siellä ihan idiottimaisuuksia välillä tehdäänkin.

Ei voi olla totta että tuommaista pystyy tapahtumaan. Muutenkin abortit on julmia juttuja mutta tuon ikäisen tappaminen on siis aivan karmeeta.

Katoliset ovat kauhuissaan Obaman vakuutuksesta, että yksi ensimmäisiä lakeja, joita hän tulee vahvistamaan nimikirjoituksellaan, on "laki oikeudesta valita". Tämä laki on tarkoitettu erityisesti niitä osavaltioita varten, joissa ihmisen seksuaalinen valinta pyritään lailla yksilöimään. Tämä koskee varsinkin homopareja ja heidän oikeuksiaan. Mutta toisena ja vielä järkyttävämpänä se antaa naiselle täydellisen oikeuden päättää, haluaako hän jatkaa raskauttaan vai keskeyttää sen missä odotusajassa tahansa. Täten raskauden keskeyttäminen tulee osaksi ehkäisyä ilman inhimillistä elementtiä. Obama on selittänyt, että tämä naisen oikeus määrätä syntymättömän lapsensa elämästä on ehdoton, jopa niin, että jos abortoitavaksi tarkoitettu lapsi syntyy elävänä, synnytyslääkärin täytyy tappaa hänet. Tätähän lääkärit Amerikassa ovat jo joutuneet tekemään ns. osittaisen synnytyksen abortissa.

jonkinlainen lääkityksen tarkistus taitaisi tosiaan olla paikallaan. Missään ei todellakaan ole puhuttu 40-viikkoisen lapsen lahtaamisesta. Se on ap:n oman mielikuvituksen tulosta.Muussa tapauksessa ap laittakoon tänne objektiivisen asiaa käsittelevän linkin, joka näin esittää.

Lainaus:

Eli että sellaisen sikiön saa abortoida, joka ei todennäköisesti pystyisi vielä elämään kohdun ulkopuolella.
Abortit on sallittuja loppuun asti.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat