Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Asutaan Yhdysvalloissa ja olen monessa tuttavaperheessä huomannut, että koskaan siskot ja veljet eivät ole samassa huoneessa, vaan pojat omaassan ja tytöt omassaan, jos täytyy jakaa. Voi olla ihan hyvin niin, että yhdessä huoneessa on kolme koululaispoikaa ja yhdessä leikki-ikäinen tyttö. Mielestäni olisi reilua lapsia kohtaan laittaa kumpaankin huoneeseen kaksi lasta. Olemme aika uusia täällä enkä ole vielä kehdannut näiltä perheiltä kysyä, että miksi huoneet on jaettu näin epäreilusti?

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siis ei nyt mitenkään ehdottomasti mutta kyllä mun tuttavapiirissä ainakin mieluummin laitetaan tytöt ja pojat omiin huoneisiinsa jos vain ikäerot sen mahdollistavat. Kyllä Jenkeissä voi laittaa tyttöjä ja poikia samaan huoneeseen, ei tule sossu hakemaan lapsia pois. Laki asiasta on olemassa mutta se koskee huostaanotettuja lapsia, monet sekoittavat tämän koskemaan ihan normiperheitäkin.

Ja ellei ole, niin jako on juuri tuo sukupuoliperuste. Tosin ei sitä kukaan siellä "valvo" tai moiti. Meillä kaikki kolme asuivat samassa huoneessa (2 poikaa ja tyttö) eikä sitä lääkäriasemalla yhtään ihmetelty, kun asia tuli puheeksi. Mieti kuinka moni jostain meksikolaistaustaisista perheistä esim. kykenee tarjoamaan oman huoneen kaikille?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat