Siis voi kääk mikä köntti vauvan korvassa jotain mönjää. Millä mä saan sen pois?

Vierailija

vanupuikko tunkee sitä vaan syvemmälle. Mikä se oli suihkutettava korvanpuhdistusaine? Voiko sitä käyttää 3 kk vauvalla?

Kommentit (10)

Vierailija

Lainaus:

Onneksi on neuvola keskiviikkona. Vai pitäiskö aikasemmin käyttää vaikka yksityisellä, eihän se neuvolatäti osaa kai sille mitään tehdä.. Kai.

Voiko tulla korvatulehdus jos se köntti on kauan siellä?
ai että ei osaa neuvolan täti ottaa vaikkua lapsen korvasta :Djoo-o, kyllä kannattaa maksaa yksityiselle mansikoita tuostakin toimenpiteestä. onhan teillä vakuutukset kunnossa?(itse kaivan tuollaiset vauvan korvasta ihan kynnelläni...)

Vierailija

Ja on siis todella iso,täyttää koko aukon, ihme jos kuulee tuolla korvalla mitään. Pinseteillä ehkä sen saisi pois mutta en todellakaan uskalla pinsettejä tunkea toisen korvaan jos heilauttaakin päätään ja tärykalvo menee.Onneksi on neuvola keskiviikkona. Vai pitäiskö aikasemmin käyttää vaikka yksityisellä, eihän se neuvolatäti osaa kai sille mitään tehdä.. Kai.

Voiko tulla korvatulehdus jos se köntti on kauan siellä?

Vierailija

Tai sitten odottele, kyllä se sieltä yksisteen tulee pois kerta ei ole edes syvällä ja korvan seinämässä kiinni.Ne aineet on tarkoitettu siihen tilanteeseen, että syystä tai toisesta korvasta ei poistu lika yksin.

Minun esikoisella on niin ahtaat korvakäytävät ja kuiva vaikku, että se ei tule pois, muuta kuin aineella pehmittämällä ja ruiskulla vesipesemällä.

Vierailija

Kynnet on sitäpaitsi lyhyet.Maksan vaikka sitten niitä mansikoita että joku sen sieltä kaivaa. Ehkä nyt kuitenkin ensin odotan sinne neuvolaan, jos en sieltä apua saa vien sinne yksityiselle.Ap

Vierailija

Ei missään tapauksessa saa tunkea vanupuikko korvaan. Se tulee sieltä itsestään ulos jos et tunkisi sitä syvemmälle! Nyt joudut varmaan soittamaan neuvolaan ja pyytämään korvan huutelua.

Vierailija

Koukkaat sen vaan kynnellä tai vaikka klemmarin kärjellä pois. Voit tiputtaa/ruiskuttaa varovasti korvaan vaikka Ceridalia, sillä ainakin vaikut pehmenee ja tippuu lähes itsestään pois.Korvatulehduksissa ei tule mitään möykkyjä korviin. Tuskinpa vauva tuosta mitenkään kärsii, ihan turha lähteä lääkäriin! Odota rauhassa sinne neuvolaan, jos ei sitä ennen lähde.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat