Vierailija

vanupuikko tunkee sitä vaan syvemmälle. Mikä se oli suihkutettava korvanpuhdistusaine? Voiko sitä käyttää 3 kk vauvalla?

Kommentit (10)

Lainaus:

Onneksi on neuvola keskiviikkona. Vai pitäiskö aikasemmin käyttää vaikka yksityisellä, eihän se neuvolatäti osaa kai sille mitään tehdä.. Kai.

Voiko tulla korvatulehdus jos se köntti on kauan siellä?
ai että ei osaa neuvolan täti ottaa vaikkua lapsen korvasta :Djoo-o, kyllä kannattaa maksaa yksityiselle mansikoita tuostakin toimenpiteestä. onhan teillä vakuutukset kunnossa?(itse kaivan tuollaiset vauvan korvasta ihan kynnelläni...)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja on siis todella iso,täyttää koko aukon, ihme jos kuulee tuolla korvalla mitään. Pinseteillä ehkä sen saisi pois mutta en todellakaan uskalla pinsettejä tunkea toisen korvaan jos heilauttaakin päätään ja tärykalvo menee.Onneksi on neuvola keskiviikkona. Vai pitäiskö aikasemmin käyttää vaikka yksityisellä, eihän se neuvolatäti osaa kai sille mitään tehdä.. Kai.

Voiko tulla korvatulehdus jos se köntti on kauan siellä?

Tai sitten odottele, kyllä se sieltä yksisteen tulee pois kerta ei ole edes syvällä ja korvan seinämässä kiinni.Ne aineet on tarkoitettu siihen tilanteeseen, että syystä tai toisesta korvasta ei poistu lika yksin.

Minun esikoisella on niin ahtaat korvakäytävät ja kuiva vaikku, että se ei tule pois, muuta kuin aineella pehmittämällä ja ruiskulla vesipesemällä.

Kynnet on sitäpaitsi lyhyet.Maksan vaikka sitten niitä mansikoita että joku sen sieltä kaivaa. Ehkä nyt kuitenkin ensin odotan sinne neuvolaan, jos en sieltä apua saa vien sinne yksityiselle.Ap

Ei missään tapauksessa saa tunkea vanupuikko korvaan. Se tulee sieltä itsestään ulos jos et tunkisi sitä syvemmälle! Nyt joudut varmaan soittamaan neuvolaan ja pyytämään korvan huutelua.

Koukkaat sen vaan kynnellä tai vaikka klemmarin kärjellä pois. Voit tiputtaa/ruiskuttaa varovasti korvaan vaikka Ceridalia, sillä ainakin vaikut pehmenee ja tippuu lähes itsestään pois.Korvatulehduksissa ei tule mitään möykkyjä korviin. Tuskinpa vauva tuosta mitenkään kärsii, ihan turha lähteä lääkäriin! Odota rauhassa sinne neuvolaan, jos ei sitä ennen lähde.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat