Vierailija

millaiset järjestelyt teillä on?Onko lapset samassa huoneessa? onko yhdellä tai osalla lapsista oma huone?

Kerro lasten iät ja sujuuko järjestely..

Sivut

Kommentit (31)

Tämän hetken huonejärjestelyt:

- 14-vuotiaalla pojalla oma huone

- 6, 4 ja 2-vuotiaat yhdessä huoneessa (2 poikaa, 1 tyttö)

- 4 kk ikäinen vauva nukkuu vanhempien makuuhuoneessaJärjestely toimii melko hyvin. Pieniä pulmia aiheuttaa 2-vuotiaan päiväunet, joilloin kaikki lelut eivät ole poikien käytettävissä ... etukäteen yritetään ennen uniaikaa ottaa toiseen huoneeseen pelejä ja leluja leikkejä varten. Vaatteiden säilytys aiheuttaa päänvaivaa; vaatekaappeja ei mahdu huoneeseen riittävästi, joten osa vaatteista on vanhempien makuuhuoneessa.Jatkossa on muutoksia suunnitteilla: kun eskarilaisesta tulee koululainen, hän saa joko työpisteen takkahuoneeseen tai vanhempien atk-huoneeseen. Myöhemmin kun vauvan on aika siirtyä pois vanhempien makuuhuoneesta atk-huone muutetaan ehkä kahden lapsen huoneeksi ja kaksi nuorinta saavat jakaa sen huoneen, joka tällä hetkellä on kolmen lapsen käytössä.Talossamme on viisi huonetta, joita voi käyttää makuuhuoneena, joten omaa huonetta ei kaikille tule riittämään. Tai siinä tapauksessa riittää, että vanhin lapsista ehtii muuttaa pois kotoa ennenkuin pienimmäinen edes tarvitsee omaa huonetta.

Lapset 9, 3 ja 1. (tyttö, poika, tyttö). Vanhimmalla lapsella on oma huone, 1- ja 3-vuotiaat nukkuvat vanhempien kanssa samassa makkarissa. Heidän lelut ovat olohuoneessa. Tilanne toimii ihan ok, nyt kun nuo pienet ovat vielä tuon ikäisiä, mutta haaveillaan kuitenkin jossain vaiheessa neliöstä, jolloin pienimmät sisarukset saisivat yhteisen huoneen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

10 vuotiaalla pojalla oma huone, 6 ja 8 vuotiaat tytöt jakavat toisen lastenhuoneen. Hyvin on sujunut, ainut kiista tulee silloin kun isommalle tytölle tulee kavereita niin pikkusisko joutuu evakkoon olohuoneeseen. Näin mennään vielä pari vuotta, toiveissa isompi talo lähitulevaisuudessa.

Eli ei riitä kaikille omia. 11v oma, 10v oma, 4v ja 7v samassa. Kaikki tyttöjä. Ennen oli 2 ja 2 samassa makkarissa ja yksi oli työhuoneena mutta viime kesänä vaihdettiin niin että isommat saivat omat huoneet.

kahden lapseni kanssa, jotka tosin asuvat isänsä luona joka toinen viikko. Lapset 3,5 v poika ja 5 v tyttö jakavat ison huoneen, johon olen hankkinut kaksi parvisänkyä. Nukkuvat yläpeteillään ja alataso on ilman sänkyä sisustettu omiksi majoiksi. Toimii ihan ok, mutta tyttö kyllä tarvitsisi omaa rauhaa, joten jossain vaiheessa varmaan jaan heidän ison huoneensa selkeästi kahtia tai muutan itse olohuoneeseen ja lapset saavat kukin oman huoneensa. Tämä on edessä kuitenkin aikaisintaan tytön varsinaisen koulun alettua.

oli että poika saa oman huoneen ja 10-vuotias tyttö puolta nuoremman kanssa samaan huoneeseen. Tytöille jää ikuinen katkeruus tuollaisesta ratkaisusta.

"Meillä 12-v. pojalla on oma, 5- ja 10-v. tytöillä yhteinenVälillä on tyttöjen kanssa säätämistä..."

Nuorimmat poikia, ikää 5,5v ja liki 2v8kk. Joskus on ongelmia nukkumaanmenossa. Mutta yhtään tyhjää huonetta ei ole ja teinit ovat aina saaneet olla omissa huoneissa.

eli tilaa riittäisi kyllä. Kuitenkin 5v. poika ja 3v. tyttö nukkuvat samassa huoneessa, leikkihuone on sitten erikseen. 3kk vauva nukkuu luonnollisesti meidän vanhempien makuuhuoneessa. Neljäs makuuhuone on työ-/vierashuoneena.Tulevaisuudessa 5v. varmaan siirtyy siihen kun aloittaa koulun ja kaksi nuorempaa jakavat nukkuma- ja leikkihuoneet vanhaan tyyliin.Haaveissa vielä yksi lapsi, joten sitten ei kaikille enää edes riittäisi omaa huonetta. Ainakin nämä nuoremmat tytöt voivat minusta jakaa ihan hyvin saman huoneen, ikäeroa 3v.

Ihan hyvin sujuu. Vielä syksyllä nukuttiin kaikki neljä samassa makuuhuoneessa, joten lapset ovat onnesta soikeana, kuin heillä on Oma Huone! :D Myöskään yöllä ei pelota, kun veikka on vieressä.

14v tytöllä on oma huone.

2 poikaa 8v ja 5v samassa huoneessa ja lisäksi kun miehen poika 12v meillä, niin nukkuu poikien huoneessa.Pojilla on iso huone. Tytön huone on työhuoneeksi alunperin suunniteltu pikkuhuone.Sujuu hyvin. Ei onnistuisi jos tyttö joutuisi asumaan pikku poikien kanssa samassa huoneessa.Pojilla on yhteiset kaverit ja he leikkivät paljon yhdessä, myös miehen poika käydessään leikkii pikkuveljiensä kanssa.

Nukkuvat yhdessä huoneessa ja toisessa huoneessa on lelut. Nukkumahuoneessa on kerrossänky ja normaali sänky. Nukkuminen menee ihan ok, mitä nyt vanhin pitää välillä koko porukkaa hereillä. Vaikka toinen huone on leluhuoneena, niin silti niitä leluja kantautuu vähän joka paikkaan. Minä ja mieheni nukutaan kolmannessa makkarissa ja täytyy sitten joskus katsoa siirrytäänkö esim. olkkarin yhteyteen ja annetaan meidän huone yhdelle lapsista. Ei kyllä huvita alkaa olkkarista ottaa neliöitä meidän makuuhuoneeksi, joten luulempa että jakavat kaksi makkaria.

yhteinen huone, jossa käyvät leikkimässä, nukkuvat vielä vanhempien sängyssä. huonetta käytetään lähinnä lelujen ja lasten vaatteiden säilyttämiseen.asutaan samoissa taloissa, joissa isäni asui lapsuutensa. isä jakoi täsmälleen samanlaisen huoneen kuin meidän lapsilla oman siskonsa kanssa, ja järjestely toimi siihen saakka kun sisko muutti pois kotoa. kunnon ihmisiä heistä on tullut (lääkäri ja yritysjohtaja) joten kuvittelen että meidän lapsetkin voi ihan turvallisesti jakaa huoneen, ellei satuta voittamaan lotossa ja muuttamaan isompaan.

Meillä isommalla 8v oma huone ja nuoremman 1v kanssa jaettiin meidän isompi makkari (n. 16-18m2) kahtia Lundialla meidän vanhempien kesken. Toimii hyvin.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat