Vierailija

mikä olisi mennyt kortteihin.

Viestit laitoin kaikille ja samalla kerroin syyn miksi "vain" tekstiviesti.

Saimme idean tuttaviltamme ja varmasti teemme samoin ensi joulunakin.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jäin hieman ihmettelemään ystäväperheeltä jouluaattona tullutta tekstaria, missä toivotettiin hyvää joulua ja todettiin, että korttirahat on "ohjattu" hyväntekeväisyyteen. Kuinka paljon siinä oikeasti säästää, jos ei lähetä korttia, mutta lähettää tekstarin? Ihan "ohjattavaksi" astiko?

eikös tekstarin lähetä alle kymmenellä sentillä. Kyllähän tosta nyt aika lailla tulisi hyväntekeväisyyteen, koska lähetin kuitenkin 40 korttia.

Me kyllä laitetaan ainakin kaikille vanhemmille sukulaisille joulukortti, ja jos ilman stressiä selviää, niin sitten nuoremmillekin ja kavereille.Säästetään sitten jostain muusta ne hyväntekeväisyysrahat.

ja kortteihin kaikkine kuluineen menee sitten 1,6- 3 €/kpl.Eli jos lähettää 30 korttia, niin säästää noin 50 -90 €.Kyllä se jonkin verran on. Eikä tarttee autolla hakea kortteeja eikä autolla postittaa, jos ei jostain syystä osu kappamatkalle tai jotain unohtuu.

Tekstiviesti 0.069Kortti + merkki n. 1.50-1.70Jos lähettää kymmenen korttia niin hyväntekeväisyyteen saa laittaa 15e.Minä lähetin 30 korttia eli olisin voinut laittaa hyväntekeväisyyteen 45e!Ja n. puolet noista korteista oli minun omatekemiä eli niilä oli hintaa vielä enemmänkin, kuin 1.50e

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat