Vierailija

vai voisikohan itse yrittää?

Menin kumoon kadulla pikkujouluista palatessani. Siis asfatti-ihottumaa tuli ja haavat jo parantuneet mutta joku kivenmuru jäänyt parantuneiden haavojen alle.

Tuntuu inhottavalta. Siltä kohdin iho punoittaa ja on koholla. Jyvä tuntuu ihan selvästi.

t. aikuinen ja kunnollinen äiti

Kommentit (11)

Mutta on tietääkseni ihan mahdollista, että se jyvänen työntyy itsekseen ulos sieltä. Ihmiskeho on ihmeellinen, se työntää vieraat esineet pois. Ainakin minulla on kokemusta siitä, että tikut sormista tulevat ulos ihan itsekseen ajan kanssa.

voithan yrittää poistaa sen desinfioimalla ihon ja neulan huolellisesti ja pistämällä pienen rei'än ihoon kiven kohdalle.Mutta jos et uskalla/oonistu niin kannattaa mielummin käydä vaikka lekurissa koska tuo on niin pieni operaatio että menee ihan vastaanotolla hoitaessa..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jäi aikoinaan lyijykynän lyijyn kärki sormeen. Siellä on vielä edelleen ;(Jotenkin hosasin juuri teroitetun kynän kanssa ja terä katkesi ja jäi ihon alle.

Sitä ei saanut koulun terveydenhoitaja kaivettua ja siellä se terä on edelleen. Tästä on aikaa muutama vuosikymmen :DNyt on sitten hiekanjyvä poskessa. Pitänee ottaa rohkaisuryyppy ja suurennuslasi!ap

jäänyt joskus lapsena, varmaan ollut 20 vuotta polvessa kohta. Ei kyllä ole itsestään "kasvanut" ulos, tuskin tulee toi sunkaan jyväs. Päinvastoin, tiiviimminhän ne sinne ihon alle koteloituu. Että lääkäriin vaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat