Vierailija

.

Sivut

Kommentit (28)

..kun meillä on se tilanne, että on kaksi huonetta ja 7 lasta. Oikeasti. Tosin 4 lapsista paikalla vain joka toinen viikonloppu.. Mutta silti!! Kyllä mullekin kelpais sellainen tilanne, että olis jokaiselle oma kamari ja sitten vielä tilaa harrastaa..Mutta meillä eletään sitten niin, että kävellään toisten päältä ja rötkötetään läjässä sohvalla, yhdessä aina :) Harrastetilaa löytyy ulkorakennuksesta ja isoon olkkariin mahtuu tv ja tietokone.. Eipä ainakaan kukaan pääse netissä harrastamaan mitään haitallista :)Kukin taaplaa tyylillään! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

muuttaa ihan minkälaiseen taloon vaan haluaa, jos on varaa. Jos ovat ostaneet tuon talon, niin voivat olettaa, että siinä asutaan mahdollisesti jopa loppuikä ja että lapsia voi tulla vielä lisää tai sitten haluavat tilaa työlle ja harrastuksille.Jos minulle tarjoutuisi nyt tilaisuus ostaa talo tai asunto, niin en ostaisi kaksiota, vaikka meille sellainen nyt vielä riittäisikin. Voimme nimittäin tulevaisuudessa tarvita lisää tilaa.

Meillä on viisi huonetta ja yksi lapsi. Tarvittaisiin vielä vierashuone, koska kumpikaan työhuone ei käy kunnolla siihen tarkoitukseen. Miehen työhuone on niin täynnä teknistä vempainta, ettei sinne mahdu vuode tai edes patja, ja minun työhuoneessani ei ole ovea, vaan iso aukko olohuoneeseen - se on alunperin tarkoitettu ruokasaliksi.

Olohuone, lapsille omat huoneet, vanhempien makkari, työhuone ja yks huone vaikka vierashuoneeksi /jumppaa, ompelua, askartelua tms harrastusta varten. Ei se niin mahdoton ajatus ole.

Jos meillä olisi rahaa, niin asuisin mielelläni talossa, jossa makuuhuoneiden lisäksi minulle olisi oma työ/harrastushuone. Voisin pitää öljyvärit jatkuvasti esillä...Eli: oletan, että asunnossa on olohuone ja viisi makuuhuonetta. Yksi vanhemmille, yhdet molemmille lapsille ja työhuoneet molemmille vanhemmille. Kelpais mulle.

Mekin asumme 5h+k ja lapsia vain yksi. Makkareita on vain kolme: yksi meidän, yksi lapsen ja yksi työhuoneena. Lisäksi olkkari ja pieni takkahuone. Pulassa ollaan, jos lapsia tulee lisää, sillä meidän molempien työt vaatii kotitöitä ja näin ollen "kotitoimiston". Olkkarin haluan pitää olkkarina ja takkahuone on liian pieni työhuoneeksi.

Kolme huonetta makkareiksi, yksi harrastuksille (eli miehen soittimet, tietokone, kuntopyörä jne.) ja yksi vierashuoneeksi. Olisi kiva kun olisi reilusti tilaa.

4h+ keittiön asunnossa eikä heillä ole lapsia...eikä tule, kun molemmat ovat jo yli 50-vuotiaita.Tykkäävät vain asua tilavasti ja heillä käy paljon vieraita, joten huoneille löytyy kyllä käyttöä:)

hankittiin 4 h + k, kun oltiin lapsettomia eikä ollut edes vielä lapset suunnitelmissa. Oli mukava, kun oli tilaa. Ja kaveri hankki 5 h + k, jossa lisäksi ei virallisesti huoneiksi laskettavia tiloja ja yksi lapsi. Mitä se minulle kuuluu miten ihmiset haluavat asua?

joista yksi työhuoneena. Lapsia kaksi. Ei olla mitään suurrikkaita. Kun ei satuttu tietämään rakennusvaiheessa että paljonko lapsia meille tulevaisuudessa tulee. Ei siinäkään olisi järkeä että aina hommataan just sellainen asunto että on vaan se minimimäärä tilaa. Ja kun tulis lisätarvetta niin ei muutakun asuntokaupoille?

Eikä yhtään liikaa tilaa. Kirjastohuone on löhötuoleja varten, tykkään lukea siellä iltaisin. Sitten on entinen työhuone, joka on muuttunut tilaksi, jossa on kaikkea sekavaa kuntolaitteesta lähtien. Lisäksi on meidän makkari, lapsen huone ja vierashuone. Jokainen huone on tasan tarpeeseen. Ainoastaan vierashuone on sellainen, että siitä voitaisiin luopua tarvittaessa, mutta 5h+k olisi minimi. Ja hyvä tuo varahuone, jos vaikka tulee vielä toinen lapsi.

mutta työhuone, vierashuone ja kodinhoitotila plus isommat huoneet (tilan ja sisutustamisen takia) olisivat kivoja. Erityisesti 4+ kokoisen perheen majoittaminen on aika hiostavaa touhua, kun ei varapatjoja, peittoja jne. mahdu vaatehuoneeseen rajattomasti.Joten se 6h+k kelpaisi mullekin, mutta lompakosta puuttuu sen verran pätäkkää, että jää haaveeksi.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat