Vierailija

.

Kommentit (26)

ja haetaan prismasta. Meillä 2 lasta, joista toinen juo pelkkää äidinmaitoa. Ja mies on juomassa maitoa kotona ainoastaan viikonloppuisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä menee luomumaitoa ehkä 2 litraa viikossa. Lisäksi kaura- ja soijamaitoa pari kolme litraa, riippuu leivonnasta ja ruoista myös. Myös tissimaitoa menee, mutten tiedä kuinka paljon ;).

2 aikuista ja 2 lasta ja vauva.

vaivannäössä mitattuna.Muutama litra menee, en osaa tarkkaan sanoa. Ehkä neljä litraa viikossa. Mä juon niistä itse suurimman osan, lapsi on aika vähäjanoinen.

Sinäkö teillä kiskot parikymmentä litraa maitoa viikossa?? Herramunjee... Vai miten ihmeessä 1 lapsi ja 1 aikuinen saa kulumaan noin kalaman määrän maitoa viikossa.Meillä 5 lasta ja 2 aikuista (jotka myös juovat reilusti maitoa) ja silti menee "vain" n. 20 litraa viikossa.

riippuen mitä ruokaa laitan:)Lapsia 11 ja maidot ostan juuri siitä kaupasta, jossa ostoksilla satun olemaan eli erikseen en maitoja mistään hae...

Riippuu siitä, mitä ruokia tehdään (tehdäänkö puuroja/pannaria yms..).Maitoa ostetaan joko Prismasta, jossa ruokaostokset tehdään muutenkin, Lidlistä jos sinne suunnalle muuten asiaa (aina kun käydään niin ostetaan maitoa niin paljon kun ehditään vikaan käyttöpäivään mennessä kuluttaa, riippuu tietysti onko minkä verran jääkaapissa..). Ehkä n. kerran viikossa käydään Lidlissä, välillä harvemmin.Maanantaina Järvenpään Prismassa 1,5l purkissa ostettuna Ingmanin maito oli 87c/litra.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat