Vierailija

Mikähän miestäni vaivaa? Hän on ollut koko syksyn ja talven koko ajan kipeänä (flunssaa), nyt hän sanoi, että hänen pippelinsä on alkanut käyristyä (on aina ollutkinkäyrä, mutta nyt kuulemma käyristynyt lisää). Lisäksi eilen oli kuulemma lähtenyt palleista nahkaa (kuulemma kylläkin oli käynyt todella kuumassa kylvyssä). Eli pitäisikö tästä huolestua. Jostain luin vasta, että pippelin käyristyminen on merkki jostain sairaudesta. Tosin miehellä käyristyy sivulle, taudissa sen sanottiin käyristyvän ylös tai alas, en muista kumpaan.

Kommentit (9)

Siitä kovasta taudista on jo jokunen vuosi aikaa, eikait voi enää sen jälkeen olla heikentynyt vastutstukyky. Mihellä siis flunssaa, välillä kovempaa välillä ei niin kovaa. Nyt ollut kurkku kipeänä ja nenä tukossa. Sellainen yleinen kipeä olo, mutta ei kuumetta. Ruokavalio on hänen mielestään kunnossa. Syksyllä aloitii uudessa työpaikassa ja muutenkin oli paljon stressiä. Nyt helpottanut. Aloin miettiä tuota hometta. Uusi työpaikka on niin vanha rakennus, että hyvinkin voi olla hometta.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Slloin sen mystisen tudin aikana otettiin kaikki mahdollinen, mutta siitä tosiaan jo aikaa. Nyt ei ole käynyt lääkärissä. Olisko aihetta?ap

Tietysti jos sairastaa kovan taudin, vastustuskyky on alentunut, ja silloin helpommin iskee muutkin taudit.

Onko miehesi ruokavalio ok? Ettei ole mitään puutoksia... voisiko esim monivitaminilisän ottaa päivittäin "ruokavalioon"?Onko miehesi oikein kunnolla kipeänä usein, vai sellaista pientä flunssailua kokoajan?

Onko hänen elämässään ollut muutoksia, esim uusi työpaikka/työpiste, jossa voisi olla hometta?

Huolestuttaa tuo miehen alentunut vastustuskyky. Ei ole aikaisemmin sairastellut tuolla tavalla. Nyt jatkuvasti kipeänä.Joitakin vuosia sitten hän sairastui mystiseen todella kauheaan tautiin, josta ei edelleenkään tiedetä mikä se oli. Kaulaan tuli valtavia patteja, kurkussa sisällä näkyi valkoisia patteja ja kurkku oli niin turvoksissa, että näkyi vain pieni reikä mistä ilma pääsi kulkemaan. Lisäksi oli hirveän korkea kuume vaikka koko ajan otti lääkkeitä kuumeen alentamiseksi. Yöisin hänen hengityksensä katkeili toooooooodella pitkiksi ajoiksi ja minä jouduin vähän väliä tönimään, että alkaa taas hengittää.. Soitti minulle itkien töihin, että tuli hirveä kipkohtaus eikä tiennyt mitä tehdä. Meni sitten itsestään ohi onneksi. Mutta edelleenkään ei tiedetä mikä vaivasi vaikka lääkärissä rampattiin jatkvasti. Kaiken maailman arvailuja oli, mutta ei se lopulta mitään niistä ollutkaan.Mietin vain, että eihän nyt taas ole jotain kummallista tulossa ja onko näillä jotain yhteyksiä toisiinsa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat