Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ja käydäänkö se päiväkodin täyttämä nivaska läpi siellä yhdessä, vai jääkö se salaisuudeksi, että mitä he siihen täyttivät?Olisi meillä huomenna edessä :)

Kommentit (7)

Että esikoinen teki juuri näitä tehtäviä ja kirjoitteli mitä pyydettiin ymym painot,kuulot ym..ja yksin oli tädin kanssa huoneessa..

No sitten kuopuksen kanssa menin 4v neuvolaan ja joutu samat tehtävät tekemään siellä..hemoglobiinia ei otettu 4v neuvolassa..

Aika hyvin on muuttuneet asiat täällä 6v aikana...

Eikä tarvinnut kuopuksella mitään kuponkeja täyttää,täti täytti ja näytti sitten mulle..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näköä siellä kai oli katsottu, ja jostain kuvasta kerrottu. Ja jotain kuvioita piirretty. Meidän lapsi on kotona joten pk:n papereista en tiedä. Minä täytin kaavakkeen missä kyseltiin lapsen elämästä, lempileikeistä, luonteenpiirteistä ym.

"tädin" kanssa huoneessa kahdestaan. Oli tasapainoharjoituksia, kuvasta kyseltiin kaikennäköisiä kysymyksiä (kuvassa paljon tapahtumia ja ihmisiä jne, hahmottamiskykyä ym. ilmeisesti tsekattiin), kielen hallitseminen, piirtämistehtäviä (piti piirtää mallista kuvioita) jne. Kaikennäköistä..Minä kyllä pääsin sitten lopuksi mukaan, ja terveydenhoitaja kertoi lyhyesti mitä olivat tehneet ja miten oli sujunut. Hienovaraisesti, lapsi oli paikalla tietenkin vielä.

Kaavakkeesta käytiin kohtia läpi myös, ja sain nähtäväksi kyllä myöhemmin sen päiväkotiin menneen "yhteisvedon" myös.Tottahan vanhemmille pitäisi kaikki tieto mennä, ei ne nyt mitään salaisuuksia ole sentään.

Eka kävin lapsen kanssa huoneessa ja oli punnitus+mittaus. Sitten siirryin käytävään ja oli ktaosttu näkö, otettu hemoglobiini ja kävivät testaamassa kuulon.Oli ollut piirtotehtäviä (neliö, ympyrä ja rasti sekä pari muuta kuviota), yhdellä jalalla hyppelyä, yhdellä jalalla seisomista, hernepussin kiinniottamista, th luki jotain tarinaa lapselle ja kyseli sitten mitä tarinassa tapahtui, isosta kuvasta piti kertoa/etsiä asioita, helmien pujottelua siimaan ja lopuksi oli sellainen kuuntele ohjeita ja toimi niiden mukaan-tehtävä eli esim. laita lusikka kuppiin ja kuppi sinisen pallon taakse.Kun nuo oli tehty niin minut pyydettiin sisään ja käytiin yhdessä läpi miten oli mennyt ja mitä oli tehty.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat