Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

vaaditteko päiväkodissa pukemaan kurahousut?

Kommentit (17)

tuotava ja ne laitetaan päälle.

Tänään helsingissä meillä pk:n pihalla lammikoita ja KAIKKI lapset, joilla ei ollut kurahousuja oli sisävaatteita myöten märkiä.

Haalareita ei olisi saanut laittaa kuivauskaappiin ja niin märkiä olivat, että toiset valutti vettä.

Niillä märillä sitten olisi lasten pitänyt mennä iltapäivällä ulos..jep, jep.

Kaikki vaatteet meni kuivaukaappiin oli tecit tai ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kyllä Laitan lasteni SuperRemujen ja Remujen ja kaiken maailman Reimatecien päälle kurahousut jos keli on kurainen tai tosi märkä. Esim- tänään laitoin välikausihaalarin (superremu) ja kurahousut ulkoiluun. Molemmat hoitolapset saivat myös ylleen kurahaalarit loistavista haalareistaan huolimatta.Kurahousut, kumisaapaat, kurarukkaset yhdistelmällä saa istua ja uida kunnolla lätäkössä, leikkiä ilman huolia hiekkalaatikossa joko on vedenvallassa.

Möyriä mutavellissä.EN halua olla pesemässä tai pyyhkimässä haalareita jatkuvasti, kurahousut ja se kurahiekka kerros on näppärä napata ulkona pois ja sisään saapuu "siisti" lapsi.

Kurahousut kuivuu nopeemmin kuin pestyt haalarit.

Pienellä sateella ja pikkukostealla kelillä emme pue kuriksia.Myös lasten vanhemmista on kivampi napata autoonsa se siisti lapsi joka paljastuu kuristen alta.

mää en kestä! miten jotkut jaksaa jauhaa näistä reimateceistä??? :D täällä palstalla on joka pvä pari aloitusta, johon tulee kymmeniä vastauksia. Surkuhupaisaa...

kun haet kotiin tarhasta? Vai kuraisessa haalarissako laitat auton penkille? EIkös kostaussuoja ole hyvä siksi, että suojalumessa telmiessä ei kaikki vaatteet ole märkänä, muttei tarvii kuriksia silloin pukea päälle? Ja jos on sellasta skaa kun täällä pk-seudulla tällä hetkellä on, niin oikea vaate ulkovaatteiden päälle on kurahousut, jotka voi helposti huuhdella puhtaaksi pesemättä koko vaatekertaa.

että useimmiten sää on kostea tai sadetta tihkuttelee täällä helsingissä. Sellaiseen täähän tec on loistava. Lätäkkökelillä sitten kurikset.

joo, täällä pk-seudulla on vaan niin h...tin kurasta, että se on sitten haalari pesuun joka päivä jos ei ole kuriksia. Mä ainakin inhoon sellaisia kurasia ja kamalan näkösiä haalareita.

Jos sanovat että tuokaa kurikset niin tuon. Mun mielestäni ne asut kestäisivät kosteutta paremminkin, mutta jos pph on sitä mieltä että tarvitsee mun lapselleni kurikset niin en halua vaikeuttaa hänen työtään.

kymmeniä pesuja vuodessa. Siksi on ihanaa, että jaksavat päiväkodissa pukea kurahousut rapakelillä. En minä ole ainakaan saanut ihan vaan "pikaisesti suihkauttamalla" puhtaaksi kosteussuojahaalaria, jos se on mutainen.

Päiväkodissa pukevat kurikset kaikille sään mukaan, ei sen mukaan, millainen puku lapsella on ja hyvä niin. Eipä likaannu auto eikä tertte pukua niin usein pestä saati kuivatella. Juu, enkö tosiaan ostanut pukua kurapuvuksi, vaan toppapuvuksi. Enkä todella usko sen av-ominaisuuksiin. Johan sukeltajatkin käyttisi talvella teckejä, jos ne todella olisi niin loistavia kuin jotkut täällä väittää...

Ihan siksi että oikein vesikeleillä kyllä se vesi on tullut Reimateceistäkin punteista sisään, tai jos polvissa esim. on yhtään kulumaa, niin eivät pidä enää täysin vettä. Myös jos on oikein karmea kurakeli, ei niissä superkuraisissa haalareissa ole kiva autossa kuljetella.Kotioloissa ei kuriksia juuri käytetäkään, ja nimenomaan kotikäyttöön, sadekelillä metsäretkille jne. Reimatecit ja vastaavat ovat meillä aivan ehdottomat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat