Vierailija

itsellenne?

Mä aika paljon ja nyt vähän morkkis..

Kommentit (9)

tuli ostettua pari paitaa ja housut. Olin suunnitellut ja odottanut alennusmyyntiä, ja säästänyt vähän rahaa. Tosin ainakin mun mielestä aleissa on ne surkeimmat rytkyt, joten..Ap:n "pulmaan" en osaa muuta kuin todeta että onkai sinulla elämässäsi mielekästä tekemistä? Että saisit muuta ajateltavaa..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

yhet kengät kevääks/kesäks. Tarpeeseen villakangastakin (vanhasta hajos vetoketju). Olisin ostanu pelkän vetoketjun, jos mulla olis ompelukone.

Ensinnäkään en pääse shoppailemaan kun vauva ja lapsi (ja miehen omat menot) sen estävät, toiseksi olen niin perkeleen plösähtänyt ettei edes huvita ostaa tämän koon vaatteita.Jos olisin kuosissa niin takuulla olisin shoppaillut.

vaatteita en itselle ole vielä ainakaan ostanut lainkaa, huomenna olisi vapaa, tarkoitus olisi käydä katsastamassa jos jotain olisi vielä kaupoissa jäljellä.

.kaksi mekkoa puoleen hintaan,mutta hintaa jäi silti niille yli 100 e yhteensä. kolme paitaa, josta yksi liian pieni..

tuijotin just vaatekaappia ja mietin, että miksi en saa mielihyvää enää esim 2 kk sitten ostetuista vaatteista, vaan pitää olla uutta, että olisi kiva pukea päälle..mitenhän tästä pääsee eroonap

-kengät 110€

- Mexxin silkkimekko 80€

- Hilfigerin t-paita 50€

- Stefanelin neuletakki 90€Hillitsin itseni, ENKÄ ostanut Mulberryn laukkua 370€:lla, joten ihan hyvin suoriuduin :-)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat